Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya10 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2246.816
    %0.11
  • Dolar
    32.3324
    %0.08
  • Euro
    35.1911
    %-0.04
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Serdar Ortaç, Hemşehrilerini Coşturdu
21 Ekim 2018 Pazar 13:08

Serdar Ortaç, Hemşehrilerini Coşturdu

12. Kastamonu Tanıtım Günleri kapsamında Maltepe Etkinlik Alanı'nda Kastamonulu hemşehrilerine konser veren Serdar Ortaç'a, üzerinde isminin yazılı olduğu...

12. Kastamonu Tanıtım Günleri kapsamında Maltepe Etkinlik Alanı'nda Kastamonulu hemşehrilerine konser veren Serdar Ortaç'a, üzerinde isminin yazılı olduğu baklava verildi. Ortaç'a ayrıca, tanıtım günlerinin sponsoru olan firma tarafından bayilik hediye edildi.

12.'si düzenlenen Kastamonu Tanıtım Günleri kapsamında Kastamonulu olan Serdar Ortaç, hemşehrilerine, verdiği konserle keyifli anlar yaşattı. Maltepe Etkinlik Alanı'nı dolduran binlerce Kastamonulu, Ortaç'ın şarkılarıyla eğlendi. Kastamonu Tanıtım Günleri'ne sponsor olarak etkinliğin aksamadan ilerlemesini sağlayan Seydioğlu Baklava da, Serdar Ortaç için özel yaptırdığı, üzerinde sanatçının isminin bulunduğu baklavayı Ortaç'a verdi. Seydioğlu Baklava'nın sahibi Hüseyin Sel, Serdar Ortaç'a bayilik hediye etti.

"Valla bayilik açmayı düşünüyorum"

Kastamonulu hemşehrileri için geldiğini söyleyen Serdar Ortaç, "Bugün Kastamonulu hemşehrim Hüseyin Abi için geldim. Bugün tam bir Kastamonu günü. 2018 kültür başkenti seçildi. Türk Ocakları'nın, tüm Türk devletlerinin bayrakları asılmıştı Kastamonu'da. Bu sene konserimde görmüştüm çok mutlu oldum. Beste yapıp şarkı söylemenin yanında bir iş yapmak istiyordum ama bir türlü seçemedim. Hüseyin Abi "Neden baklava dükkanı açmıyorsun" dedi. Valla düşünüyorum şimdi böyle bir şey" ifadelerini kullandı.

"Eşim hızla iyileşiyor"

Miami'ye reklam çekimleri için giden eşinin burada motosiklet kazası yapması sonrasında yaralanmasıyla ilgili konuşan Ortaç, "Hanım motosikletten düşüp kaza yaptı. Kırıkları var. Allah'a şükür durumu iyi. Ayağı ve kolları alçıda. Annesi başında. Bugün yürümeye başladı. Çok hızlı iyileşiyor. Korkulacak bir durum yok. Daha önce yapılan sözleşmelerden dolayı yanına gidemedim. Şu anda sağlığı iyi. 15 küsur çatlak var vücudunda. 3 parmağı kırılmıştı ama iyileşti. Yüzünde herhangi bir sıkıntı yok. Sadece kaşında bir sürtünme var. Psikolojisi iyi değil. Hayallerle gitti oraya, reklam çekimi yapacaktı bugün. Çarşamba günü kaza oldu. Çekim yapacağına şu anda hastanede. İşler bitince ben de yanına gideceğim" dedi. Basın mensuplarına röportaj veren Ortaç, daha sonra sahneye çıktı ve 2 saat boyunca şarkılarıyla hemşehrilerini eğlendirdi.

Bu haber toplam 4948 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim