




Serhat Servet Dövenci: "Daha İyi Olacağız"
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, Rize deplasmandan 3 puanla dönmenin sevincini yaşıyor. Kulüp Başkanı Serhat Servet Dövenci, tekinki heyeti ve futbolcuları galibiyetten dolayı kutladı.
2. Lig Kırmızı Grup ikinci hafta maçında Tarsus İdman Yurdu, deplasmanında Rize temsilcisi Pazarspor'u 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.
Ligin ilk maçında sahasında Van Spor Futbol Kulübü ile beraber kalarak 1 puan aldıklarını hatırlatan Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Dövenci, ilk müsabakada istedikleri 3 puanı alamamalarının üzüntüsünü hafta sonu oynanan Pazarspor maçıyla telafi ettiklerini söyledi.
Çok iyi bir takım olacaklarını belirten Dövenci, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Dövenci, "Tüm dünyada zor bir dönemde futbol müsabakası yapılıyor. İnşallah bu pandemi dönemi kısa sürede biter, özlenen tabloya biran önce kavuşmayı temenni ediyorum. Tarsus İdman Yurdu olarak iyi bir takım oluşturduk. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. Her zaman dediğim gibi Tarsus İdman Yurdu yeri bu lig değildir. Hedefimiz Mersin'in güzide takımı olan Tarsusumuzu bir üst lige taşımaktır" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- SAVAŞTA KATLEDİLEN AKRANLARI İÇİN ANNELERİNİN YAPTIKLARI YİYECEKLERİ SATAN MİNİKLER GÖNÜLLERİ FETHETTİLER
- TOFAŞLAR KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI, ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ: 4 YARALI
- HATAY’DA TRAFO YANGINI İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLDÜ
- ANTAKYA’DA İNŞAAT HALİNDEKİ BİNADA YANGIN ÇIKTI
- SEYİR HALİNDEYKEN YOLA BETON DÖKEN MİKSER, VATANDAŞLARI ÇİLEDEN ÇIKARTTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim