




Siyam İkizleri Tercih Yapamadı
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan siyam ikizleri Ayşe ve Sema Tanrıkulu, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) barajı geçemeyince tercih yapamadı.
Türkiye'de sınava giren tek siyam ikizleri olmaları nedeniyle, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından herkesin gözü siyam ikizlerinin üzerine çevrildi. YKS tercihlerinde bugün son güne girilirken siyam ikizleri Ayşe 141, Sema ise 140 aldı. 150 puan barajını aşamadıkları için tercih yapamayan siyam ikizlerinin çok üzgün oldukları öğrenildi.
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Kırmakaya Mahallesi'nde oturan Hatice ve Yunus Tanrıkulu çiftinin çocukları 18 yaşındaki siyam ikizleri Ayşe ve Sema Tanrıkulu kardeşler, Onikişubat ilçesindeki Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesinde üniversite sınavına girmiş, hedeflerinin ilahiyat fakültesini kazanmak olduğunu açıklamışlardı.
Yasa dışı bahis operasyonunda 15 gözaltı
Meyve yüklü tır devrildi: 3 yaralı
Güzel bir galibiyet olacak
Turizm bölgesinde susam tarımı yeniden ayağa kalkıyor !
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle KADES’e yaptığı ihbar polisi alarma geçirdi
- Metruk Binada Çıkan Yangında İçeride Yanmış Ceset Bulundu
- Antalya’da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı
- Belarus Nükleer Santralinin İlk Güç Ünitesi Tam Kapasite Faaliyete Geçti
- Mersin Büyükşehir Meclisinde Esnafı Rahatlatacak Kararlar Alındı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim