Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2495.261
    %0.45
  • Dolar
    32.5846
    %0.11
  • Euro
    34.8318
    %0.20
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Sorunlarımız ne zaman çözülecek?”
22 Ocak 2021 Cuma 11:44

“Sorunlarımız ne zaman çözülecek?”

Kepez ilçesi Gaziler Mahallesi’ndeki alt yapı yetersizlikleri, bozuk, asfaltsız ve ışıklandırmasız yollar vatandaşlar ile esnafın şikayetlerine neden oluyor.

Kepez ilçesi’nin son yıllarda gelişen mahallelerinden birisi olan Gaziler mahallesindeki alt yapı yetersizlikleri ile yol sorunu özellikle bölgede faaliyet gösteren esnafların en fazla şikayetçi olduğu konuların başında geliyor.
 Gaziler mahallesi 245, 246, 247 ve 248. sokakta  faaliyet gösteren esnaflar ile çevredeki vatandaşlar patika tarzı, asfaltsız ve köstebek yuvası tarzındaki  dar yollar yüzünden büyük sıkıntı yaşadıklarını, yazın toz ve topraktan, kış aylarında da çamur ve göle dönüşen yollar yüzünden büyük eziyet yaşadıklarını belirttiler.


ESNAF SIKINTILI…


Gaziler mahallesinde bulunan Antalya Esnaf Küçük Sanayi Sitesi esnafları da yıllardır bozuk yollar yüzünden eve gidiş – gelişlerde büyük sorun yaşadıklarını, alt yapı yetersizlikleri yüzünden işlerinin de durma noktasına geldiğini belirttiler.  Alt yapı çalışmalarının olmaması yüzünden müşterilerin bu bölgeye gelmek istemediğini, zaten pandemi nedeniyle durma noktasına gelen işleri yüzünden sıkıntı yaşadıklarını söyleyen esnaflar, yollarının bir an önce asfaltlanmasını istediler.


YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI GİBİ…


 Bozuk ve asfaltsız yollar, kaldırımı ve aydınlatması olmayan sokaklar nedeniyle müşteriler bu bölgelere geliş – gidişlerde büyük sorun yaşadıklarına dikkat çeken bölge esnafı, ana ve ara yolların asfaltlanmasını bekliyor.
 Öte yandan Gaziler mahallesindeki alt yapı sorunları vatandaşların da şikayetlerine neden oluyor.


 “KADERİNE TERK EDİLDİ’’


 Gaziler mahallesinin mevcut haliyle kaderine terk edilmiş bir görüntü içerdiğini söyleyen vatandaşlar ise şunları söylediler : “Gaziler mahallesi son yıllarda özellikle yatırımcıların rağbet ettiği bir bölge. Ancak gelin görün ki büyük sorunları ve eksiklikleri var. Yolların durumu içler acısı durumda. Bu bölgeye canlılık katan S.S. Antalya Esnaf Küçük Sanayi Sitesi esnafı da mağdur. Özellikle içinde bulunduğumuz Kış aylarında köstebek yuvası görünümündeki ve asfaltlanmamış yollar yüzünden, alt yapı eksiklikleri ve aydınlatma sorunları yüzünden mağduruz. Kaderine terk edilmiş görünümündeki mahallemize bir an önce asfaltlama istiyoruz. Yıllardır bu bölgedeki sorunların çözümünü bekliyoruz. Yetkililerin artık sesimizi duymasını istiyoruz ve bekliyoruz…’’


HABER : ÖMER ALİ YETGİN

Bu haber toplam 3824 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim