Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Spor fuarı 22 Mart’ta gerçekleşecek
19 Mart 2019 Salı 18:20

Spor fuarı 22 Mart’ta gerçekleşecek

ANFAŞ-Antalya Fuar ve Kongre Merkezi tarafından organize edilen, spor ve sağlıklı yaşama dair tüm paydaşları bir araya getirecek olan ANFAŞ Spor Ekipmanları, Takviye Ürünleri-Aktiviteleri Fuarı, 22 Mart’ta gerçekleşecek.

22-26 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Spor Turkey fuarının tanıtım toplantısı ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Doç. Dr. Burhanetin Hacıcaferoğlu, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şirin, ANFAŞ yönetim kurulu üyeleri; İbrahim Evrim, Hatice Öz, İsmail Afşar, Süleyman Bıdı, Melih Dipova ve Mustafa Cengiz’in katılımı ile gerçekleştirildi.

“ÇOK SAYIDA BRANŞI KAPSAYAN AKTİVİTE”

Expo Center’de Spor Şöleni yaşanacağını söyleyen ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek paket programlar içerisinde pilates, detox pilates, pilates fascia, body sculpture, hatha yoga, yin yoga, kangoo power, core training-stabilization, bisiklet, zumba, jumping fitness, climbing wall, step programları, terapi ve çok sayıda branşı kapsayan aktiviteler yer aldığını kaydetti. Ayrıca Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ANFAŞ Spor Turkey ev sahipliğinde fuar ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

“ÇOCUKLARA TRAFİK BİLİNCİ KAZANDIRILACAK”

Çocuklara trafik bilincinin kazandırılacağını belirten Ali Bıdı, çocukların yer alacağı etkinlikte trafik eğitimi, spor bilinci ve sağlık konularında programların olduğunu söyledi. Fuarda spor ekipman ve donanımları, sporcu sağlığı, sporcu performans ürünleri, anti aginge, spor giyim ve aksesuarları, beslenme ve gıda takviyeleri, outdoor ve doğa sporları, sektörel eğitim-programları, sağlık ve fitness kulüpleri ile spa&we|ness merkezlerine kadar tüm katılımcıların buluşacağını kaydeden Ali Bıdı, sporseverlerin ilgisini çekeceğinin altını çizdi.

reeeeed.jpg

"İLİMİZ TURİZMİNE KATKI"

Toplantıda konuşan İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Doç. Dr. Burhanetin Hacıcaferoğlu; “İlimizde önemli bir etkinliğe ANFAŞ ile birlikte ev sahipliği yapacağız. Hareketsiz yaşamın getirdiği olumsuzluklardan biri obezite. Ülkemizde de hızla artan bir sağlık sorunu bu. Obezite ile mücadele içinde en önemli şey hareketli yaşam. Hem obeziteye farkındalık için hem de ilimiz turizmine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Umarım önümüzdeki yıllarda uluslararası alanda açık, daha çok büyüyen, sektördeki spor merkezlerini tanıtan ve ihtiyacı olan ürünleri, sportif aktiviteleri bir araya getiren fuar haline gelir. Fuarımızın hem ülkemize hem ilimize hayırlı olmasını temenni ederim. İnşallah 22-26 Mart tarihleri arasında farklı etkinliklerle güzel bir fuar dönemi geçiririz” şeklinde konuştu.

“800 SPORCU YER ALACAK”

ANFAŞ Spor Turkey ev sahipliğinde, fuar ile eş zamanlı yapılacak olan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası hakkında bilgi veren Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şirin, Vücut geliştirme ile fitness yarışçılarının yer alacağını ve katılımcı sayısının 800’den aşağıya düşmeyeceğini söyledi. Şirin; “22’sinde tartımız var 23’ünde yarışma başlayacak, 26’sında sona erecek. En az 800 sporcu bekliyoruz, bu daha da yükselebilir. Katılım daha da fazla olacaktır. Ama fuara ekonomik sıkıntılar nedeniyle firmaların katılmakta biraz zorluk çektiğini gördük, inşallah seneye uluslararası bir organizasyon yapmayı planlıyoruz” dedi.

“MİLLİ TAKIM BİLEK GÜREŞÇİLERİ YUNANİSTAN’DA YARIŞACAK”

 Bilek güreşinin federasyonun içerisinde 10 yıldan beri var olduğunu söyleyen Şirin, bilek güreşinin zirvede olduğunu belirterek, “Milli takım oluşturmak için 15 gün önce Kemer’de yaklaşık 900 sporcunun katılımıyla yarışma yaptık. Oluşturulan takım Mayıs ayında ülkemizi temsilen Yunanistan’da yarışacak” şeklinde konuştu.                 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği ile düzenlenen fuar kapsamında Türkiye ve Dünya çapında alanında isim yapan isimler Anfaş Expo Center'da Antalyalı sporseverlerle bir araya gelecek. HABER: AYSEL ÖNER

Bu haber toplam 1696 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim