Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya29 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Teb Bankası Sözünü Tut

25 Ocak 2020 Cumartesi 23:58
Bankalar arasında TEB Bankası sosyal medyadan gelen şikayetlere çok değer verir. En küçük hatasını müşteri memnuniyeti için düzeltmek için çaba harcar. Ama bu sefer bir türlü hatasını düzeltmiyor. Bankanın kredi kartları için uyguladığı bir kampanya var. Ben aynı zamanda bankanın kredi ve maaş müşterisiyim. Hatta birçok kişisel kredilerimizi de bankadan kullanıyoruz. Doğal olarak da kredi kartlarını kullanıyoruz. 
    “Sözüne bonus” diye bir kampanyası var. Bende sürekli harcamalarımı bu bankanın kredi kartlarından yapıyorum. Hatta o kadar çok ürün çeşitliliğinden faydalanıyorum ki bana göre bankanın özel müşterileri arasındayım.  Bu sene de sözüne bonus kampanyasına katıldım. Maalsef banknın müşteri hizmetleri benim kullanmadığım kredi kartına yüklemiş. Üstelik birde mesaj atarak ceza uygulayacaklarını söylediler. Bankanın ya üniversite veya Uncalı şubesine gittiğim zaman müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söylediler. Aradım ve olayı güya çözdük. Maalesef hala çözüm yok.
   Aslında sosyal medyadan da rahatsızlığımı dile getirdim. Fakat hala çözüm olmadı. Bu arada ben taahhüt ettiğim harcamayı düzenli olarak yapıyorum. Sürekli olarak incelenip bana vaat edilen bonusların kredi kartıma yükleneceği söyleniyor ama tık yok. Bankanın bu sefer bu kadar vurdumduymaz olduğunu anlayamıyorum. Birde banka şubesine gittiğim zaman benim istediğim işlemler yerine şubedeki görevlilerin istediği işlemlerin olmasından da rahatsız oluyorum.
  Bankanın ilerleyen zamanlarda sözünü tutmasını dört gözle bekliyorum. Çünkü sosyal medyada müşteri memnuniyetini bu kadar savunan bir banka her işlemini kendi bankasından yapan bir müşterinin hassasiyetine dikkat edecektir. En azından dikkat edeceğini umuyorum. Yoksa sadece ürün hizmetlerini satıp yerine sözünü tutmamak bankacılık olmaması gerekiyor.
   Birde banka şubesine gidince neden internet bankacılığını kullanmıyorusunuz sözü var ya beni çok rahatsız ediyor. Maalesef tüm bankalarda gişe görevlisi çalışan arkadaşlarımızın dilinde hep aynı cümle “neden internet bankacılığını kullanmıyorsunuz” . Peki cevap veriyorum herkes internet bankacılığını kullanırsa sizin yerinize daha az eleman çalışmaz mı?
Bu yazı toplam 2748 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim