Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya25 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2428.571
    %-0.03
  • Dolar
    32.5199
    %-0.10
  • Euro
    34.8
    %-0.22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Teknolojik izdiham…
11 Ağustos 2017 Cuma 14:54

Teknolojik izdiham…

Teknolojik ürünlerin satıldığı Vatan Bilgisayar’ın taşınan mağazasının açılışı izdihama neden oldu. Yaşanan izdiham nedeniyle mağaza kapısının camları kırılırken, özel güvenlik görevlilerinin yardımına mağaza çalışanları yetişti.

Teknolojik ürünlerin satıldığı Vatan Bilgisayar’ın taşınan mağazasının açılışı izdihama neden oldu. Yaşanan izdiham nedeniyle mağaza kapısının camları kırılırken, özel güvenlik görevlilerinin yardımına mağaza çalışanları yetişti. Zaman zaman kavgaların da yaşandığı izdiham nedeniyle bir kadın bayılırken gelen polisler ve sağlık ekipleri olaya müdahale etti.

 

Teknoloji çılgınlığı her geçen gün artıyor. Baş döndürücü bir teknolojik ürün tüketiminin yaşandığı ülkemizde, birçok kişi tarafından fiyatlar da yakından takip ediliyor. Bu nedenle teknolojik ürünlerin satıldığı yeni mağaza açılışları yüksek oranlı indirimler nedeniyle vatandaşların akınına uğruyor. İzdihamların oluştuğu böyle bir açılış da bugün sabah Antalya’da yaşandı.

AÇILIŞA SAATLER KALA MAĞAZANIN ÖNÜNÜ DOLDURDULAR

Teknolojik ürün satışı yapan Vatan Bilgisayar’ın Kepez Şubesi, Muratpaşa İlçesi Mevlana Caddesi üzerinde bulunan Özpınarlar Midtown Plaza’ya taşındı. Taşınma nedeniyle dün sabah saat 10.00’da, büyük indirimlerin olduğu bir açılış gerçekleştirildi. Açılış nedeniyle yapılan indirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde toplanmaya başladı.

“SANKİ BEDAVA DAĞITIYORLAR”

Açılış saati yaklaştıkça mağazanın önü insanlarla doldu. Mağaza önündeki kalabalık yola kadar taşarken, mağazanın etrafında da uzun kuyruklar meydana geldi. Cadde üzerindeki üst geçitten meraklı gözlerle bu kalabalığı izleyenler ise, “Sanki bedava dağıtıyorlar” diyerek gördükleri manzara karşısında yaşadıkları şaşkınlığı dile getirdi.

MAĞAZA KAPISININ CAMI KIRILDI

Mağazanın açılış saati yaklaştıkça vatandaşlar da sabırsızlanmaya başladı. Sabırsızlıkla açılışı bekleyenler, açılışa dakikalar kala mağazanın kapısına yüklendi. Aşırı yüklenme nedeniyle mağaza kapısının camı kırıldı.

KAVGALAR YAŞANDI

Mağazanın kapısının açılmasıyla birlikte kısa sürede içerisi insanlarla dolarken, özel güvenlik görevlileri içerisi dolduğu gerekçesiyle mağazaya girmeye çalışanlara izin vermedi. Mağazaya girenler ise biranda izdihama neden oldu. Vatandaşların bazıları alacağı ürünü bulmaya çalışırken, aradığı ürünü bulanlar kaptığı gibi kasalara koştu. Ürünlerin havalarda uçuştuğu sırada mağazanın içinde kavgalar da yaşandı. Kavgalar, diğer vatandaşların araya girmesiyle büyümeden kısa sürede önlendi.

BİR KADIN BAYGINLIK GEÇİRDİ

Bu arada yaşanan kavgalar nedeniyle mağazaya polisler geldi. Polisler bile mağazaya girmekte zorluk yaşarken, izdihamdan dolayı bir kadın baygınlık geçirirdi. Olaya önce polisler ardından da mağazaya gelen sağlık ekipleri müdahale etti.

ÖZEL GÜVENLİKLER VATANDAŞLARI ENGELLEMEKTE ZORLANDI

Açılışın üzerinden dakikalar geçtikçe içeri girmeyi bekleyenler de mağaza kapısında bekleyen özel güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı. Vatandaşlar içeri girmek için güvenlik görevlilerini zorlarken, güvenlikçilerin yardımına diğer mağaza çalışanları yetişti.

BAZILARI YAŞANANLARI FOTOĞRAFLADI

Bu arada yaşanan izdiham ve oluşan kalabalık, bazı vatandaşların fotoğraf çekmesine veya selfie yapmasına neden oldu. İnsanlar alışveriş yapma peşinde koşarken, cep telefonlarını eline alanlar yaşananları fotoğraflamayı tercih etti.

TRAFİK POLİSLERİ MOTOSİKLETLERİ KALDIRDI

Mağaza içerisinde yoğun bir izdiham yaşanırken, trafik polisleri de mağaza önünde uygulama yapmaya başladı. Uygulama sırasında motosikletleri kontrol eden polisler, yol kenarına ve kaldırıma park edilmiş motosikletleri çekiciyle kaldırdı. HABER: YUSUF KATRAĞ

Kaynak: YUSUF KATRAĞ
Bu haber toplam 1495 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim