Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2322.804
    %0.71
  • Dolar
    32.3596
    %0.13
  • Euro
    34.9247
    %0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Telefon alana bluetooth hoparlör hediye
03 Ağustos 2017 Perşembe 16:42

Telefon alana bluetooth hoparlör hediye

Aralarında Antalya’nın da bulunduğu pilot bölge olarak belirlenen 5 şehirde kampanya başlatan teknoloji devi Huawei, 1399 Liralık P9 Lite 2017 serisi cep telefonu alanlara 200 Lira değerinde bluetooth hoparlör hediye ediyor.

Türkiye Tüketici Ürün Grubu Pazarlama Direktörü Cem Sezer, Huawei P9 Lite 2017 akıllı telefonunu tanıttı. Bugün sabah bir restoranda Antalyalı gazeteciler ve pazarlama temsilcileriyle buluşan Sezer, Huawei markasının 2017 hedeflerini paylaştı. Huawei’nin iletişim teknolojilerine ve yapay zekaya yoğunlaştığını vurgulayan Sezer, “Huawei, geleceğe yön verecek şirketlerden birisi” diye konuştu.

“İLETİŞİMDE 5 BİNDEN FAZLA PATENTLE LİDERİZ”

Huawei’nin 29 yıl önce küçük bir ofiste basit santraller üreterek ortaya çıkan bir şirket olduğunu bildiren Sezer, gelinen noktada iletişim ve bilgi teknolojilerinin en büyük şirketlerinden olduğunu vurguladı. Toplam 176 bin çalışanı bulunan Çin merkezli şirketin 40 bin çalışanın dünyanın değişik ülkelerinde olduğunu belirtti. Şirketin araştırma ve geliştirme yatırımına büyük önem verdiğini kaydeden Sezer, sadece yazılım, dizayn, çip teknolojileri gibi konular üzerine 16 tane araştırma ve geliştirme merkezinde 79 bin çalışanın olduğuna, şirket çalışanlarının yüzde 45’inin ürün ve hizmet geliştirmek için çalıştığına işaret etti. Araştırma ve geliştirmeye her yıl 9 milyar dolar yatırım yapıldığını dile getiren Sezer, Huawei’nin iletişim sektöründe 5 binden fazla patent ile iletişim sektöründe lider olduğunu vurguladı.

“DÜNYANIN EN BÜYÜK 40’NCI MARKASIYIZ”

Huawei’nin her geçen gün dünyada daha bilinir hale geldiğini kaydeden Sezer, dünyanın en büyük 40’ncı markası, en büyük 500 şirket arasında da 83’ncü olduklarını bildirdi. Türkiye’de 2015 yılında yüzde 38 olan büyümenin 2016 yılında yüzde 46’ya çıktığını belirten Sezer, bu rakamı daha da yukarı çekmek için çalıştıklarını ve iki haftada bir marka araştırması yaptıklarını ifade etti.

“TÜRKİYE’DE YÜZDE 70 HUAWEİ TEKNOLOJİLERİ ÜZERİNDEN İLETİŞİM KURULUYOR”

3 ana iş kolunda faaliyet gösterdiklerini belirten Sezer, altyapı bölümünde GSM teknolojileri ürettiklerini, Türkiye’de yüzde 70 Huawei teknolojileri üzerinden iletişim kurulduğunu, 4.5G dönüşümünü gerçekleştiren şirket olduklarını ifade etti. Şirketlere çözümler sundukları server ve data konusunda da faaliyetleri olduğunu bildiren Sezer, üçüncü faaliyet alanlarının da tüketici ürün grubu olduğunu söyledi.

“İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜZERİNE İŞLER YAPIYORUZ”

Diğer teknoloji şirketlerinin aksine sadece içerisinde iletişim teknolojileri olan işler yaptıklarına işaret eden Sezer, gelecekle ilgili çok ciddi çalışmaları olduğunu, özellikle yapay zeka konusuna yoğunlaştıklarını kaydetti. “Teknolojik anlamda geleceğe yön verecek şirketlerden birisiyiz” diyen Sezer, asıl uzmanlık alanlarının iletişim teknolojileri olduğuna vurgu yaptı.

“HER SENE MOBİL FOTOĞRAFÇILIĞI BİR ADIM İLERİ GÖTÜRECEĞİZ”

Değişik şirketlerle işbirliği yaptıklarını da belirten Sezer, fotoğraf makinasını ilk kez taşınabilir hale getiren ve fotoğraf makinaları konusunda öncü şirket olan Leica ile yaptıkları işbirliğine dikkat çekti. Laica’dan optikle ilgili kazanımlar elde ederken dijital teknolojilerle ilgili de kendi birikimlerini aktardıklarını kaydeden Sezer, mobil fotoğrafçılığı her sene bir adım daha ileri götüreceklerini söyledi.

“HER CEP TELEFONU 60 VE EKSİ 40 DERECEDE 2 SAAT ÇALIŞTIRILIYOR”

Müşterilerin mutluluğunun kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Sezer, “En önemli hedeflerimizden birisi üst segmentlerde ürünleri tüketiciyle buluşturmak. Huawei P serisi bu yolda ciddi kazanımlar sağladı bize. Elimizden geldiğince bütün müşterilere dokunmaya çalışıyoruz. Huawei, kalite anlamında çok takıntılı bir şirket. Farklı bir üretim hattı var. Bütün kurgu sorunsuz, problemsiz, kaliteli ürün çıkması üzerine. Bizde hata oranı binde 3’tür. Böyle bir standart dünyada yok. Hata oranı yüksek çıkarsa üretim duruyor ve üretim bandındaki ürünler yok ediliyor. O bant da bakıma giriyor ve oradan ürün çıkmıyor. Huawei’nin ürettiği ürünler eksi 40, artı 40 derece, yüzde 90 ve sıfır nemde her koşulda çalışmak zorunda. Her cep telefonu 60 derecede 2 saat, eksi 40 derecede 2 saat çalıştırılıyor” diye konuştu.

5 ŞEHRE ÖZEL KAMPANYA

Pilot olarak belirledikleri Antalya, Samsun, Trabzon, Ankara ve İzmir’e özel kampanya yaptıklarını belirten Sezer, “Huawei olarak Türkiye’deki büyümemizi sürdürürken, lokal pazarların gücünü göz ardı etmeksizin, bu pazarlardaki potansiyeli en iyi şekilde karşılamak ve doğru adımları atmak üzere şehirlere ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Antalya bizim çok önem verdiğimiz illerin başında geliyor. Hedeflerimiz büyük. Bu hedef doğrultusunda toplam marka deneyimi bizim için büyük bir önem taşıyor. Üründen satış sonrasına eksiksiz bir hizmet anlayışı sunmak önceliğimiz. Amacımız, Huawei’yi tercih eden tüketicilere kusursuz bir cep telefonu deneyimi yaşatmak ve bir sonraki tercihlerinin yine Huawei markasından yana olmasını sağlamak. Antalya’ya özel kampanyamızla Huawei P9 Lite 2017’yi bluetooth hoparlör hediyesiyle sunuyoruz. Sektörde daha önce yapılmamış olanı yapmak için yola çıktık. Buda daha lokalize olmak. O şehrin nabzını yoklamak ve yola çıkarken ön pilot proje yapmak. Kampanya böyle dizayn edildiği için diğer şehirler yok. Şuanda 5 şehirde bu kampanyayı yapıyoruz ama bundan sonra belki de yayılarak devam edecek” dedi. HABER: YUSUF KATRAĞ

Kaynak: YUSUF KATRAĞ
Bu haber toplam 1280 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim