Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2501.311
    %0.70
  • Dolar
    32.5466
    %0.01
  • Euro
    34.6697
    %-0.12
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Terracity Yılbaşına Hazır
19 Aralık 2018 Çarşamba 11:28

Terracity Yılbaşına Hazır

TERRACİTY Alışveriş Merkezi (AVM) yeni yıl için yapılan rengarenk ışık süslemeleriyle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

TERRACİTY Alışveriş Merkezi (AVM) yeni yıl için yapılan rengarenk ışık süslemeleriyle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Muratpaşa ilçesinde hizmet veren TerraCity AVM, yeni yıla özel hazırlanan dekorlarla süslendi. Renkli led ışıklarla donatılan AVM, ışıl ışıl görüntüsüyle görenlerin ilgisini çekiyor. AVM'nin önüne 6 metre yüksekliğinde yüzlerce led ışıkla aydınlatılan Ren geyiği, renkli yılbaşı topları, atlıkarınca konulurkne WinterCity adıyla yılbaşı pazarı kuruldu. AVM'nin içi de dev sarkıt led lambalar, renkli yılbaşı toplarıyla süslendi. 10 metre yüksekliğinde ve kendi etrafında dönen çam ağacı ve iglo yapan penguen alanı ilgi çekiyor.

WINTERCITY EĞLENCELERİ

WinterCity yılbaşı pazarında ziyaretçiler için çeşitli animasyon gösterileri yapılıyor. 20 Ocak'a kadar açık kalacak yılbaşı pazarında hafta içi saat 16.00-20.00 arası Noel Baba DJ, cuma ve cumartesi günleri saat 16.00-17.00 arası Girls Band, her cumartesi 18.00-19.00 saatleri arasında suni kar yağışı etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

YILBAŞI RUHU

Yılbaşı ruhunu yaşatmak için çaba gösterdiklerini belirten TerraCity AVM Müdürü Gözde Hoşten, ışıl ışıl parlak bir dünyanın kapılarını açmak için her yeri ledlerle donattıklarını söyledi. Gözde Hoşten, "Yılbaşına kadar çocuklarımız için etkinliklerimiz, atölyelerimiz olacak. İçeride yılbaşı süslerimizle uyumlu görevlilerimiz ücretsiz müşterilerin paketlerini taşıyacak. Ücretsiz yılbaşı paketleme standımız olacak" diye konuştu.

YILBAŞI SOKAĞI

TerraCity AVM önüne kurulan yılbaşı pazarının Antalya için çok özel olduğunu, ziyaretçilerin ilgi gösterdiğini kaydeden Hoşten, şunları kaydetti:

"WinterCity ile hayal dünyası yaratmayı amaçladık. Yılbaşı süslerimizin devamını burada görebilirsiniz. 15 yılbaşı evimiz var. Alışveriş merkezimizin ön kısmında Antalyalının gelip kahvesini içebileceği, bir şeyler atıştırabileceği, evi için yılbaşı süsleri alabileceği bir yılbaşı sokağı olmasını istedik. Burada her güne özel konserlerimiz, hafta sonuna özel kar yağışı etkinliklerimiz mevcut. Daha sonra burayı büyütüp panayır haline getirmeyi düşündük. AVM'nin önüne atlıkarınca koyduk. TerraCity veya WinterCity'den alışveriş fişlerini gösteren çocuklar atlıkarıncaya ücretsiz binebiliyor. 6 metre uzunluğunda geyiğimiz mevcut. Müzik eğlence, alışveriş gibi her şeyi burada bulabiliyoruz."

WinterCity alanının büyük beğeni aldığını vurgulayan Gözde Hoşten, "Böyle etkinliklerinin devamını çok istiyorlar. Önümüzdeki sene bu yılbaşı alanını 2 katına çıkaracağız. Terracity'de herşey bir başlangıçtır devamı gelir. İlk adımı Wintercity'le attık, önümüzdeki aylarda farklı festivalleri alışveriş merkezinin bu sokağına taşıyacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 830 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim