Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Terzioğlu: 1 ya da 2 transfer olabilir
18 Temmuz 2017 Salı 14:13

Terzioğlu: 1 ya da 2 transfer olabilir

ANTALYASPOR Asbaşkanı Bora Terzioğlu, yeni transferlerin kısa sürede uyum sağlaması ve performansıyla takıma olumlu katkı sağladığını belirterek,...

ANTALYASPOR Asbaşkanı Bora Terzioğlu, yeni transferlerin kısa sürede uyum sağlaması ve performansıyla takıma olumlu katkı sağladığını belirterek, "Avusturya kampında ihtiyaç duyulursa 1 ya da 2 transfer olabilir" dedi.

Bora Terzioğlu, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesinde yer almak istediklerini vurguladı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu kampının tamamlandığını ve kırmızı beyazlıların Avusturya'da gerçekleştireceği ikinci etap çalışmalarına yarın başlayacağını anlatan Terzioğlu, yeni transferlerin takıma kısa sürede uyum sağladığını dile getirdi. Bolu kampının takım açısından güzel geçtiğine değinen Terzioğlu, özellikle Maicon'un Brezilyalı futbolcuların fazlalığından dolayı uzun zamandır takımdaymış gibi arkadaşlık ortamı kurduğunu ve yüksek performans sergilediğini belirtti.

YÖNETİM TRANSFERLERDEN MEMNUN

Kaleci Boffin ve Aydın Karabulut'un geçmiş dönemde birlikte forma giydiği futbolcu arkadaşlarının takımda yer almasından dolayı kısa sürede adapte olduğunu aktaran Terzioğlu, Musa Nizam'ın kendi takımına döndüğünü ve performansının artırdığını belirtti. Terzioğlu, takımdaki genç oyuncuların da forma giyme isteği ve performanslarıyla göz doldurduğunu söyledi. Genç oyuncuların Avusturya kampında yer alacağına değinen Terzioğlu, geçen sezondan gelen arkadaşlık ortamının Bolu kampında da sürmesi nedeniyle keyifli bir kamp döneminin geçtiğini anlattı.

AVUSTURYA'DA İLK ANTRENMAN YARIN

Avusturya'nın Salzburg kentindeki 2 haftalık kamp sürecinde Antalyaspor'un çarşamba günü yapacağı ilk antrenmanın ardından 3 hazırlık maçı oynayacağını anlatan Terzioğlu, takımın performansına göre 1 ya da 2 futbolcu transferi gerçekleştirebileceklerini söyledi. Antalyaspor'un 23 Temmuz'da FC Erzgebirge Aue, 27 Temmuz'da Bayer Leverkusen ve 31 Temmuz'da da Hamburg ile hazırlık maçı yapacağını hatırlatan Terzioğlu, kırmızı beyazlıların 1 Ağustos'ta kamp çalışmalarını tamamlayıp Antalya'ya döneceğini belirtti.

KOMBİNE ÇAĞRISI

Kombine satışlarının başladığına dikkati çeken Terzioğlu, taraftarın ilgisinde memnun olduklarını dile getirdi. 4 günde 3 bin 644 kombine satışı erçekleştiğini belirten Terzioğlu, bu sayının 20 bini geçmesini hedeflediklerini söyledi. Terzioğlu, taraftarın gelecek sezon stadı doldurarak maçlarda takımı desteklemesi çağrısı yaptı.

FOTOĞRAFLI

Bu haber toplam 402 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim