Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Toros Kaplanı sakatlığa yenildi
26 Mayıs 2019 Pazar 16:24

Toros Kaplanı sakatlığa yenildi

Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında sergilediği performansla rakiplerine karşı kolay kolay oyun kaybetmeyen ve finale gitmesine kesin gözüyle bakılan Toros Kaplanı lakaplı Antalyalı Hikmet Tuğsuz, yaşadığı sakatlığa yenilerek yarışmaya veda etti.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yaklaşık 4 ay önce yayınlanmaya başlanan Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında üzücü bir gelişme yaşandı. Hem ada hayatı hem de yarışmada elde ettiği başarılarda finale gitmesine kesin gözüyle bakılan ve en gözde şampiyon adaylarından biri olan Toros Kaplanı lakaplı Antalyalı Hikmet Tuğsuz, geçirdiği ciddi sakatlık sonucu yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

 

“BÖYLE BİTMEMELİYDİ” HAYKIRIŞI

Dominik Cumhuriyeti’nde adada gerçekleştirilen Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında, bir hafta önce Cumartesi günü yayınlanan bölümde parkurda yarıştığı sırada sağ ayak dizinden yaralanan Antalyalı Tuğsuz, acı içinde bağırmaya başlamıştı. Tuğsuz’un yanına giden diğer yarışmacılar da gördükleri karşısında kendilerini tutamayarak gözyaşlarına boğulmuştu. Acı içinde “Bitti Survivor bitti. Böyle bitmemeliydi” haykırışları arasında ambulansla hastaneye kaldırılan Toros Kaplanı Tuğsuz’un bundan sonra yarışıp yarışamayacağı ise merak konusu olmuştu. Tuğsuz hakkındaki üzücü haber bir hafta sonra geldi. Programın yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı, üzücü haberi ada konseyinde verdi.

hikmet-tugsuz-survivor_16_9_1552753600-880x495_16_9_1558274856.jpg

“HİKMET İÇİN SURVİVOR ÜZÜCÜ BİR ŞEKİLDE BİTMİŞ OLDU”

Ada konseyinde Tuğsuz ile ilgili açıklama yapan Ilıcalı, üzücü haberi şu sözlerle verdi:

“Biliyorsunuz Hikmet çok talihsiz bir olay yaşadı. Hemen müşahade altına alındı. Doktorlarımız ciddi şekilde yoğunlaştı. Emarı (MR) ve röntgeni çekildikten sonra Türkiye’de doktorlara gönderildi. Oradan gelen sonucu açıklamak zorundayım. Hikmet’in durumu maalesef son derece ciddi. Metin abi başta olmak üzere doktorlarımızın yaptığı inceleme sonucunda verilen karara göre Hikmet, Survivor’a devam edemeyecek. Son ana kadar acaba bir şans olabilir mi? diye baktık ama kesinlikle her hangi bir ümit görünmüyor ve Hikmet için Survivor üzücü bir şekilde bitmiş oldu.”

 

“PERFORMANS OLARAK EN ZİRVEDEYDİ”

Tuğsuz’un Survivor’daki en önemli isimlerden birisi olduğunun altını çizerek herkes için üzücü bir durumun yaşandığını söyleyen Ilıcalı, “İz bıraktı. Çok oyun kazandı. Performans olarak en zirvedeydi belki de ama çok yarışmacıyı biz Survivor’da kaybetmek zorunda kaldık. Mühim olan can sağlığı” dedi.

5ce124cb2269a20be4deee5c-001.png

“HEPİMİZİN KALBİNİ ACITTI”

Ilıcalı’dan sonra konuşan Tuğsuz’un adada en iyi anlaştığı yarışmacı Seda Ocak ise, “Çok üzgünüm. Benim için Survivor tarihinin en becerikli ellerine sahip yarışmacısıydı. Burada en yakın arkadaşı bendim. Aslında en çok kavga ettiği kişi de bendim. Daha doğrusu ben sadece onunla kavga ediyor bir şekilde susturamıyordum. Çok güzel günlerimiz geçti. Zor günleri beraber atlattık. Bu kadar iyi bir yarışmacının bu şekilde Survivor’a veda etmesi gerçekten hepimizin kalbini acıttı. Kendi adıma 2-3 kat daha fazla üzgünüm. Takımımız adına çok iyi bir yarışmacı gitti. Bu hayali belki burada bitti ama bütün Türkiye O’nun ne kadar iyi bir yarışmacı olduğunu gördü. Umarım biran önce sağlığına kavuşur” diye konuştu.

 

TUĞSUZ’UN KARİYERİ

16 Kasım 1986 yılında Antalya’nın Akseki ilçesinde dünyaya gelen Tuğsuz, Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokulda sporla tanışan Tuğsuz, atletizmde birçok yarışmada başarılar elde etti. Decatlon branşında da yıllarca geçilemeyerek şampiyon olan Tuğsuz, üniversiteyi bitirdikten sonra antrenörlük yapmaya başladı. Kırkpınar başpehlivanlarından Ali Gürbüz gibi birçok sporcuya antrenörlük yapıyor. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 3646 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim