Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya11 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2244.661
    %0.01
  • Dolar
    32.3343
    %0.08
  • Euro
    35.1498
    %-0.15
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türel Alanya'da Komisyoncular İle Görüştü
17 Aralık 2018 Pazartesi 18:18

Türel Alanya'da Komisyoncular İle Görüştü

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Hal Komisyoncuları Derneği ziyaretinde Hal Yasası ile ilgili gerekli düzenlemelerin yapılacağını...

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Hal Komisyoncuları Derneği ziyaretinde Hal Yasası ile ilgili gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirterek, "Komisyonculuk kalacak diyorsak kalacak" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Hal Komisyoncuları Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Adem Kaya, dernek üyeleri ve hal temsilcileri ile bir araya gelen Türel, esnafla sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiğini söyledi. Başkan Türel, "Sizlerin dertlerine derman olmaya, geçmişteki uygulamaların sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Hal esnafının sorunlarını ve sıkıntılarını çok önemsediğini kaydeden Başkan Türel, haldeki işgaliye fiyatlarıyla ilgili sorunu hatırlatarak, "Bu konuyla ilgili arkadaşlarımızla bir çalışma yapmak suretiyle o sıkıntınızı çözecek adımları attık. Büyükşehir Belediyesi olarak yaklaşık 458 bin 875 liralık bir indirim yaptık. Sizlerin gelirlerini aynı miktarda arttıracak olan bu düzenlemeyi yaptık. Böylelikle işgaliyelerle ilgili konuyu çözmüş olduk" dedi.

ALANYA HALİNE 100 MİLYON TL HARCANDI

Antalya'nın birçok yerinde yeni haller inşa ettiklerini kaydeden Menderes Türel, Alanya halinin de en geç bir yıl içerisinde tamamlanacağını ifade etti. Başkan Türel, hal projesinin Alanya'nın geleceği açısından önemli olduğuna işaret ederek, "Proje için 100 milyon TL bütçe ayırıldı. Bu Alanya Belediyesi'nin bir senelik yatırımına eş değer. Alanya Belediyesi'nin toplam yatırım bütçesinin üç mislini ben hale harcıyorum. Alanya halinin inşaatı yüzde 50 seviyesinde. Bir-bir buçuk sene içeresinde tamamlar, davul zurnayla da sizi taşırız" diye konuştu.

'KOMİSYONCULUK KALACAK DİYORSAK KALACAK'

Başkan Türel, Hal Yasası'nın yeniden ele alınacağını ifade ederek, bu yasayı seçim provakasyonu olarak kullanmak isteyenlere de cevap verdi. Başkan Türel, "AK Parti seçim odaklı bir parti değildir. Eğer seçim odaklı olsaydık seçimden önce bu yasayı gündeme getirmezdik. Seçimden sonra o yalancılara iftiracılara fırsat verirdik. Bunu söyleyenler de orada biz de buradayız. Komisyonculuk kalacak diyorsak kalacak. Yalanlar, iftiralarla vatandaşların mutsuzluğunu kendilerine mutluluk görenlere, ortalığı karıştırmak için seçim provokasyonu yapanlara AK Parti yaptıklarıyla zaten cevap veriyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 954 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim