Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.276
    %0.76
  • Dolar
    32.361
    %0.09
  • Euro
    34.9529
    %-0.38

Video Galeri

Türel olmasaydı, kapıya kilidi vurmuştuk!
Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, dün Antalyaspor tesislerinde yaptığı basın toplantısında kulüp başkanlığını bıraktığını açıkladı.

 Göreve geldiği günden bu yana, takım menfaatlerini gözettiğini vurgulayan Bulut; “ Onursal başkanımız, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e çok teşekkür ederim. Başkanım olmasaydı, kapıya kilidi vurmuştuk”  diye konuştu.

 

“TÜREL OLMASAYDI, KAPIYA KİLİT VURURDUK”

Görevini bıraktığı için çok mutlu ve huzurlu olduğunu dile getiren Başkan Cihan Bulut, göreve geldiği günden bu yana Antalyaspor menfaatleri için çalıştığını, zor günler geçiren kulübü hep birlikte ayağa kaldırdıklarını anlattı.  Finansman sıkıntısı çeken takıma kayyum atanacakken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in destek olduğunu aktaran Bulut; “Gerçekten benim için çok mutlu bir gün. Çok huzurluyum. 10 Ocak’ta devraldığım bu hayırlı görevi Allah’a hamdolsun ki, elimizden geldiği kadarıyla, bayrağı üstlere taşıyaraktan bugün Sevgili Ali Şafak Beyefendi’ye görevi devretmek için istifa ediyorum. 10 Ocak’ta göreve geldik, geldiğimiz gün takımımızın durumunu iyi biliyordunuz. Son derece sıkışmış, pahalı futbolcuların paralarını ödeyememiş bir takım, finansman sıkıntısı çeken bir takım ve Samimi olarak söyleyeyim ki, neredeyse Kayyuma gidecek, kapıları kapanacak haldeydik. Allah’a hamd olsun ki, ben değil biz yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte elimizden geldiği kadarıyla gece gündüz çalışarak bugünlere geldik. Bugünlere gelmemizde en büyük vesile ve destekçimiz olan Sn. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür ederim. Onursal başkanımız ama şunu açıkça söyleyeyim ki, eğer Menderes Türel başkanım bizimle beraber yolda yürümeseydi, bize desteğini vermeseydi bugün burada olmazdım. Kimse de kusura bakmasın belki de takım dağılmış, kayyuma gitmiş hale gelirdi” diye konuştu.

31 Ağustos 2018 Cuma 14:28
İzlenme: 3029
DİĞER VİDEOLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim