Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2497.709
    %0.55
  • Dolar
    32.5927
    %0.13
  • Euro
    34.8193
    %0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türk Eğitim Sen’den askıda ekmek kampanyası
06 Mayıs 2020 Çarşamba 14:55

Türk Eğitim Sen’den askıda ekmek kampanyası

Türk Eğitim Sen tarafından Antalya’da başlatılan askıda ekmek kampanyası yaygınlaşıyor. Kampanyaya, Serik İlçe Temsilciliği’nin ardından Kemer, Döşemealtı ve Korkuteli İlçe temsilcilikleri de katıldı.

Antalya’da 4500 üyesi bulunan Türk Eğitim Sen tarafından ihtiyaç sahiplerine destek olmak, toplumsal dayanışmayı pekiştirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla birlik ve beraberlik ayı Ramazan’da başlatılan askıda ekmek kampanyası devam ediyor. Serik İlçe Temsilciliği’nin bu yıl üst üste 3’sünü gerçekleştirdiği kampanyaya, Kemer, Döşemealtı ve Korkuteli ilçe temsilcilikleri de katıldı. Üyelerin ve esnafların verdiği destekle büyüyen kampanya için emeği geçenlere teşekkür eden Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Oğuz Öztürk, zor günlerde ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak ve farkındalık yaratmak istediklerini kaydetti.

 

İLÇELERDE YAYGINLAŞIYOR

Üyeler ve esnafların desteğiyle askıda ekmek kampanyasının yaygınlaşmakta olduğunu belirten Öztürk, “Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu şartlarda ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek, toplumsal dayanışmayı pekiştirmek ve bir nebzede olsa farkındalık yaratabilmek adına birlik ve beraberlik ayı mübarek Ramazan ayında askıda ekmek kampanyaları başlattık. Türk Eğitim Sen Serik Temsilciliğimiz bu yıl üst üste 3’sünü gerçekleştirmekte olup kampanyaya bu yıl itibariyle Türk Eğitim Sen Kemer İlçe Temsilciliğimiz, Türk Eğitim Sen Döşemealtı İlçe Temsilciliğimiz ve Türk Eğitim Sen Korkuteli İlçe Temsilciliğimiz de katıldılar” açıklamasında bulundu.

untitled-1-y.jpg

DÜZENLEYEN VE DESTEKLEYENLERE TEŞEKKÜR

Kampanyayı düzenleyenlere ve destek verenlere teşekkür eden Öztürk, “İlçe Temsilcilerimize, Yönetim Kurullarına, Üyelerimize ve kampanyamıza destek veren vatandaşlarımıza, Serik İlçemizde Yağcılar Ekmek, Kaplan Ekmek, Karadeniz Ekmek ve Akınlar Ekmek - Fırın & Kafe’ye, Korkuteli İlçemizde Karadeniz Fırını’na, Döşemealtı İlçemizde Trabzon Vakfıkebir Ekmek Fırını’na, Kemer İlçemizde Tadım Ekmek Fırını’na sendikam Türk Eğitim Sen ve birbirinden değerli 4500 üyemiz adına sonsuz teşekkür ediyorum. Bu amansız virüsten hep birlikte birlik olup kurtulacağımıza inanıyor hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 4757 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim