Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2278.534
    %0.11
  • Dolar
    32.3091
    %0.18
  • Euro
    35.0426
    %-0.17
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜRSAB'tan yeni bakana ziyaret
21 Temmuz 2018 Cumartesi 11:48

TÜRSAB'tan yeni bakana ziyaret

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Turizm ve Seyahat Acentaları Vakfı (TURSAV) yöneticileri yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanan...

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Turizm ve Seyahat Acentaları Vakfı (TURSAV) yöneticileri yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanan Mehmet Ersoy'yu ziyaret etti. Göreve geldiği günden itibaren bakanlık yetkililerinden brifingler alan Bakan Ersoy'un ilk resmi ziyaretini ise önümüzdeki hafta Antalya'ya yapması bekleniyor.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB ve TURSAV yönetim kurulu üyeleri yeni kabinede kültür ve Turizm Bakanı olarak atanan Mehmet Ersoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete katılan TÜRSAB ve TURSAV yönetim kurulu üyeleri, Bakan Mehmet Ersoy'a görevinde başarılar diledi.

TURSAV ÜYESİ OLDU

Yaklaşık bir saat süren görüşmede Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, TURSAV üyesi de oldu. Ziyaretin sonunda TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya tarafından Bakan Mehmet Ersoy'a TURSAV üyelik sertifikası takdim edildi.

UZAK DOĞU HEDEFİ

Bu kabulün ardından Bakan Mehmet Ersoy'un başkanlığında, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ile Çin, Hindistan ve Uzak Doğu pazarında faaliyet gösteren tur operatörlerinin katıldığı bir çalışma toplantısı yapıldı. Toplantıda bu pazarlardaki turizm sektörünün yaşadığı sorunlarla ilgili öncelik sırası oluşturuldu. Çözüm önerileri üzerine karara varıldı ve çalışma stratejisi belirlendi.

HAFTALIK SEKTÖR TOPLANTILARI

Sektör temsilcilerinin katılacağı çalışma toplantılarının her hafta düzenli olarak tekrarlaması kararı alındı. Yapılacak toplantılarda turizmde çözülmeyi bekleyen sorunlarla ilgili Bakan Mehmet Ersoy'a sektör raporları sunulacak, sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde çalışılacak.

İLK ZİYARET ANTALYA'YA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanan Mehmet Ersoy, ilk olarak bakanlığın tüm birimlerinin genel müdürleri ve yetkililerinden brifingler aldı. Bakan Ersoy'un ilk resmi ziyaretini ise önümüzdeki hafta turizmin başkenti Antalya'ya yapması bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

TÜRSAB'tan yeni bakana ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1028 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim