Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2294.737
    %0.83
  • Dolar
    32.3124
    %0.19
  • Euro
    35.0799
    %-0.10
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tütüncü Bucaklı Hemşehrileriyle Buluştu
17 Mart 2019 Pazar 11:33

Tütüncü Bucaklı Hemşehrileriyle Buluştu

BUCAKLI Genç İşadamları Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (BUGİAD) kahvaltılı buluşmasında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin...

BUCAKLI Genç İşadamları Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (BUGİAD) kahvaltılı buluşmasında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin gelişimini ve yeni yatırım hizmetlerini anlattı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Osman Gazi Semt Konağı'nda düzenlenen BUGİAD'ın kahvaltısında, ilçesinde ikamet eden Bucaklılarla bir araya geldi. Dernek Başkanı Mehmet Ak ve yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltı yapan Tütüncü, Korkuteli ile Bucak arasında birçok benzerlik olduğunu vurguladı. Yemeklerin, yerel deyişlerin, geleneklerin hemen hemen aynı olduğunu belirten Tütüncü, "Bundan dolayıdır ki ben Bucaklıları hemşehri sayarım. Nerede bir Bucaklı varsa, orada bir hareket, bereket, girişim vardır. Bucaklılar ekmeğini taştan çıkaracak kadar yiğit insanlardır. Her şeyden önce vatanını milletini bayrağını çok severler" diyerek, övgü dolu sözler söyledi.

KEPEZ'DEKİ YATIRIMLARI ANLATTI

Göreve geldiği 2009 yılından itibaren Kepez'e yaptıkları yatırımlardan örnekler sıralayan Başkan Tütüncü, yapılan tesislerin sosyal imkanlar sağlamasının yanında, bölge gelişimi için ekonomik hareketliliğin lokomotifi olduğunu ifade etti. Tütüncü, Kepez'de modern kentsel dönüşüm ile değerli konut ve iş yerlerinin oluştuğunu ve ilçeye hareketlilik geldiğini söyledi. Kepez'in her geçen gün hızla büyüdüğünü belirten Tütüncü, "Çocuklarımız hep gözümüzün önünde olduğu için büyüdüklerini göremeyiz. Ama dışarıdan bakan bir göz, çok rahat bir şekilde büyümeyi görür. Kızım doğduğunda hediye edilen peluş bir oyuncak ile kızım aynı boydaydı. Şimdi o oyuncağı kızıma gösterip, aynı boyda olduğunu hatırlatıyorum. Şehirler de tıpkı insanlar gibi doğar, büyür, yaşar ve ölürler" dedi.

Kepez Belediyesi'nin gün yüzüne çıkardığı 2 bin 200 yıllık Lyrboton Kome tarihi kentine de değinen Başkan Tütüncü, "Burada geçmişte ciddi bir hayat varmış. Aynı bugün Kepez'de olduğu gibi. İşyerleri, hamamları, ibadethaneleri olan bu şehri biz Kepez Belediyesi olarak Antalya'ya kazandırdık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 661 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim