Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya15 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2318.134
    %0.46
  • Dolar
    32.3415
    %0.04
  • Euro
    34.9033
    %-0.43
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tütüncü: Esnafın sorunu bizim sorunumuz
19 Ağustos 2018 Pazar 12:43

Tütüncü: Esnafın sorunu bizim sorunumuz

ESNAF odalarını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Esnafımızın sorunları, problemleri bizim sorunumuz ve problemimizdir" dedi.

ESNAF odalarını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Esnafımızın sorunları, problemleri bizim sorunumuz ve problemimizdir" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, farklı günlerde Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'e (AESOB) bağlı merkezdeki 12 meslek esnaf odasını ziyaret etti. Geçen haftalarda da esnaf odalarının yönetimleriyle bir araya gelen Başkan Tütüncü, AESOB bağlı merkezdeki 38 odanın tamamını ziyaret etmeyi hedefliyor.

12 ESNAF ODASINI ZİYARET ETTİ

Başkan Tütüncü, bu yıl seçimli genel kurul süreçlerini tamamlayan Antalya Bakkallar ve Bayiiler Odası, Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Antalya Doğalgaz Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Antalya Fırıncılar Esnaf Odası, Antalya Fotoğrafçılar Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası, Antalya Gazete Bayii Büfeciler Kantinciler Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Antalya Kuyumcular Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Antalya Mermerciler, Karocular ve Alçıcılar Esnaf Odası, Antalya Otelciler Pansiyoncu, Camcı, Reklamcı, Matbaacı Odası, Antalya Pastacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Antalya Seyyar ve Sabit Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası ile Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası'na iadeyi ziyarette bulundu.

Tütüncü, seçilmelerinden dolayı tebrik ettiği odaların yeni yönetim kuruluna, çalışmalarında başarılar diledi. Tütüncü, ziyaretlerde oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle meslekleriyle ilgili sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Esnaf dostu bir belediye olduklarına işaret eden Başkan Tütüncü, "Esnafımızla, esnafımızın temcileri olan meslek odalarımızla her vesileyle bir araya geliyoruz. Esnafımızın, odalarımızın sorunları, problemleri bizim sorunumuz, problemimizdir" dedi.

Oda başkanları da esnafa gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Tütüncü: Esnafın sorunu bizim sorunumuz

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1070 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim