Bugün 23 Nisan 2024 Salı
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2411.831
    %-0.90
  • Dolar
    32.5782
    %0.28
  • Euro
    34.8036
    %0.45
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tütüncü: Milletimin gönlüne talibim
14 Aralık 2017 Perşembe 14:03

Tütüncü: Milletimin gönlüne talibim

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Kepez Belediye Başkanlığı'ndan sonra siyasette beklentiniz nedir" sorusuna, "Bence en büyük makam milletimin gönlüdür....

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Kepez Belediye Başkanlığı'ndan sonra siyasette beklentiniz nedir" sorusuna, "Bence en büyük makam milletimin gönlüdür. Ben milletimin gönlüne talibim" karşılığını verdi.

Kepez Belediyesi'nin, gençlerin fikirlerinden istifa etmek ve onlara değerli olduklarını hissettirmek amacıyla ilçedeki liselere yönelik başlattığı "Kepez Gençlik Buluşmaları" eğitim projesi, İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de proje kapsamında gençlerle sohbet etmek için okulu ziyaret etti. Yaklaşık 2 saat süren söyleşide Başkan Tütüncü, gençlerin fikirlerini dinledi, sorularını cevaplandırdı.

Gençlerle sohbet etmeyi, onların fikirlerinden beslenmeyi ve düşüncelerinden yeni şeyler üretmeyi çok sevdiğini aktaran Tütüncü, "Her yıl bölgemizdeki bütün liseleri ziyaret ediyorum. Çünkü liselilerin muhteşem bir enerjisi var. Her şeyden evvel dünyaya genç beyinlerle bakıyorlar. Fikirleri de gencecik. Dolayısıyla gençlerle sohbet etmek, onları dinlemek ve onların sorularını cevaplandırmak bize çok iyi geliyor" ifadesini kullandı.

Başkan Tütüncü, selamlama konuşmasının ardından, "Belediye başkanını görseydim, şunu da söylemek isterdim, şöyle bir fikrim vardı onu anlatmak isterdim diyorsanız eğer, söz de mikrofon da sizin" diyerek sözü gençlere bıraktı. Öğrenciler de merak ettikleri çeşitli konulardaki soruları Tütüncü'ye aktardı.

'Çocukken belediye başkanı olma hayaliniz var mıydı', sorusuna Başkan Tütüncü, "Belediye başkanı olmayı ortaokul yıllarımda hayal ettim. Bence siz de şimdiden toplumda ne olmak istiyorsanız buna karar verirseniz gelecek sizin için çok daha iyi olacak. Çünkü rotası olmayan bir yelkenliye hiçbir rüzgâr yol vermezmiş. Rotanızı şimdiden belirlemenizde yarar var" yanıtını verdi.

TÜTÜNCÜ'NÜN SİYASETTEKİ BEKLENTİSİ

Tütüncü, öğrencilerin "Kepez Belediye Başkanlığından sonra siyasette beklentiniz nedir?', sorusuyla ilgili de şu açıklamayı yaptı: "Kendi planlarımızı kurarken hayat da kendi planlarını kuruyor. Beklenti sahibi olmak, beklentiyle hareket etmek iyi bir şey değil. Ama hedeflerinizin olması lazım. Hedef, manevi yanı olan bir şeydir. Hedefim, sizlerin gönüllerinde, şehrin tarihinde, hatıralarında yer edinmektir. Görevimizi tamamladığımızda birileri bizimle ilgili iyi şeyler söylesin. Adımız anıldığında "Allah razı olsun iyi insandı" desinler. Şunları, şunları yapmıştı, memlekete faydası dokunmuştu desinler. Beklenti ise maddi boyutludur. Beni şuraya aday yapsınlar, ben şuraya seçileyim, şurada olayım, öyle desinler, nam olsun, şan olsun bunlar pek iyi şeyler değil. Yaşım genç ama 17 yıldır politikanın içerisindeyim. Çok önemli görevler üstlendim. Hep şunu gördüm; beklentiyle hareket edenler aslında gözlerini, kafalarını bir yerlere çarpıyorlar. Ama beklentisi olmayıp da hedefleriyle hareket edenler gönüllerde eşsiz bir yere sahip oluyor. Bence en büyük makam milletimin gönlüdür. Ben milletimin gönlüne talibim."

ÖĞRENCİLERE OYUNCAK MÜZESİ BİLETİ

Başkan Tütüncü, söyleşinin sonunda ziyaretin anısına öğrencilere Anadolu Oyuncak Müzesi giriş bileti hediye etti. Okul Müdürü Akif Erzurumluoğlu da ziyaretinden ve okula verdiği desteklerden dolayı Tütüncü'ye çiçek verdi. Söyleşinin ardından Başkan Tütüncü, İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 15 Temmuz Şehitleri Köşesi'nin açılışını da gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI

Tütüncü: Milletimin gönlüne talibim

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1048 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim