Bugün 18 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2489.437
    %0.72
  • Dolar
    32.5108
    %0.25
  • Euro
    34.7039
    %0.03
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tütüncü'den 'Down Sendromlular Merkezi' müjdesi
23 Mart 2018 Cuma 12:23

Tütüncü'den 'Down Sendromlular Merkezi' müjdesi

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, moral yemeğinde bir araya geldiği özel çocuklara ve ailelerine belediye bünyesinde her gün hizmet verecek olan Down...

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, moral yemeğinde bir araya geldiği özel çocuklara ve ailelerine belediye bünyesinde her gün hizmet verecek olan Down Sendromlular Merkezi kuracaklarının müjdesini verdi.

Kepez Belediyesi, 21 Mart Down Sendromlular Günü dolayısıyla özel çocuklara ve ailelerine moral ve motivasyon yemeği verdi. Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı Antalya Şubesi işbirliği ile Antalya Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen programda, otizmli ve down sendromlu bireylerin görev aldığı ritim grubu ile mehteran takımı birer konser verdi. Moral gecesinde, Halk Eğitim Merkezi'nin çeşitli kurslarına katılan otizmli ve down sendromlu bireylerin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan serginin de açılışı yapıldı.

VERDİĞİMİZ DESTEK HİZMETE DÖNÜŞÜYOR

Programa katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfımızın gayretli çalışmalarını her platformda takdirle andım. Vakfın Antalya Şube Başkanı Gülcan Ay hanımefendiye ve ona destek veren bütün gönül dostlarımıza teşekkür ederim" ifadesini kullandı. Vakıf ile yaptıkları anlamlı işlerden birinin mehteran takımını kurmak olduğunu aktaran Tütüncü, "Engelli, otizmli ve down sendromlu bireylerin görev aldığı mehteran takımı, performansıyla izleyenleri büyülüyor" dedi.

MERKEZ 7 GÜN HİZMET VERECEK

Konuşmasında, Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı Antalya Şubesi işbirliği Down Sendromlular Merkezi kuracaklarının müjdesini veren Başkan Tütüncü, "Bu farkındalık merkezinde haftanın 7 günü çok özel etkinlikler yapacağız. Bu merkez aslında farkındalığı sosyal aktivitelerle hayatın içerisine çok farklı bir şekilde katacak bir merkez olacak" dedi.

Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı okuryazarlık kursundan mezun olan down sendromlu öğrencilere mezuniyet sertifikalarını verdi.

FOTOĞRAFLI

Tütüncü'den 'Down Sendromlular Merkezi' müjdesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1011 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim