Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2304.725
    %1.27
  • Dolar
    32.3425
    %0.29
  • Euro
    35.1032
    %-0.03
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tütüncü'den Hasta Ve Yaşlılara Ziyaret
21 Mayıs 2019 Salı 13:53

Tütüncü'den Hasta Ve Yaşlılara Ziyaret

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, istek ve dileklerini dinliyor.

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, istek ve dileklerini dinliyor.

Yaşlı ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret eden Kepez Başkan Hakan Tütüncü, acil şifalar dileğinde bulundu. Hemşehrilerinin sıkıntılarını paylaştıklarını ve ihtiyaçları olduğu noktada yanlarında olduklarını kaydeden Başkan Tütüncü, "Biz bugün değil. Her zaman yaşlı, hasta, engelli ve hayatını yatağa bağımlı geçirmek zorunda olan hemşehrilerimizin yanındayız. Bizim en önemli asli görevimiz, yaşamını evinde sürdürmek zorunda olan vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını, onlara bir telefon kadar yakın olduğumuzu hissettirmektir. Kepez Belediyesi olarak 10 yıllık görev sürecimizde de hep bu anlayış ile hizmetlerimizi sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz" dedi.

'HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ'

Başkan Tütüncü, hastalığın da sağlığın da insanlar için olduğunu belirterek Kepez Belediyesi'nin evde sağlık ve bakım hizmeti ekiplerinin 7/24 vatandaşın hizmetinde olduğunu söyledi. Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti'nde Kepez Belediyesi olarak sınır tanımadıklarını dile getiren Tütüncü, "Biz 10 yıllık hizmet sürecimizde engelli, yaşlı, yatağa bağımlı her vatandaşımızın her türlü hizmetinde yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Kepez Belediyesi olarak evde sağlık ve bakım hizmeti noktasında Belediye Sağlık Merkezimiz ve bu merkezde işinin uzmanı, işini seven, her şeyden önce insanları seven personelimiz görev yapıyor" diye konuştu.

EVDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETİ

Kepez'de Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti'nin nasıl işlediği konusunda da bilgi veren Başkan Tütüncü, şöyle dedi:

"Çağrı merkezlerimize ulaşan hastalarımızı ekiplerimiz evlerinden alıyor hastaneye götürüyor, tedavisinin ardından tekrar evlerine ulaştırıyor. Hastaneye gidemeyen yaşlılarımızı da evlerinden alıyoruz, tedavisini yaptırıyoruz. İlaçlarını da aldığımız yaşlılarımızı daha sonra evlerine bırakıyoruz. Hasta ve yaşlılarımıza hastaneye giderken Belediye Sağlık Merkezi'nde görev yapan uzman ekiplerimiz eşlik ediyor ve ulaşım tam donanımlı ambulanslarımız ile sağlanıyor. Hasta ve yaşlılarımızın bulunduğu ortamın da temiz olmasının sağlıkta en önemli kural olduğunun bilincindeyiz. Bunun için de hasta ve yaşlılarımızın kişisel bakımlarını yapıyor, evlerini temizliyoruz. Evlerinin çatısından, musluğuna kadar ihtiyaç duydukları her onarım ekiplerimizce yapılıyor. Engelli taksi uygulamamız ile de engelli kardeşlerimizin her daim yanında oluyoruz."

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 752 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim