Bugün 23 Nisan 2024 Salı
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2429.254
    %-0.19
  • Dolar
    32.552
    %0.19
  • Euro
    34.8813
    %0.59
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Uçak: “Öğretmene saygı azalırsa, eğitime saygı da azalır”
06 Nisan 2018 Cuma 15:38

Uçak: “Öğretmene saygı azalırsa, eğitime saygı da azalır”

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder Uçak, Dalaman Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliğinin organize ettiği üye ziyaretleri programına katıldı.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder Uçak, Dalaman Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliğinin organize ettiği üye ziyaretleri programına katıldı. Şube Başkanı Uçak, ziyaret kapsamında öğretmenler odasında gündeme dair iştişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

"Öğretmene saygı azalırsa, eğitime saygı da azalır"

Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, eğitimcilerin, eğitimin niteliğine ve öğretmenin mesleki gelişimine hiçbir katkısı olmayacak, aksine kurumsal bütünlüğü bozacak, mesleki motivasyonu düşürecek, çalışma barışını yok edecek, iş birliğini zedeleyecek performans değerlendirme sürecine tabi tutulmasına karşı olduklarını ifade etti.

Uçak, her zaman çözüm odaklı hareket ettiklerini belirterek, "Biz sorunları alt alta sıralamakla yetinmiyor, önerilerimizle çözümün yolunu da gösteriyoruz. Çalışmalarımızla, eylemlerimizle, girişimlerimizle birçok sorunun çözümünü sağladık. Eğitimcileri öğrenci karşısında küçük düşürecek, öğretmenleri rencide edecek her sisteme karşıyız. Çünkü öğretmene saygı azalırsa, eğitime saygı da azalır" dedi.

"Hepimiz aynı tasayı paylaşıyor, aynı dertleri taşıyoruz"

"Üyelerimizin, kamu görevlilerinin haklarını savunmanın, sorunlarını çözmenin mücadelesini verirken, dünyanın herhangi bir yerinde ezilenlere, mazlumlara da el uzatmanın çabasındayız" diyen Uçak, "Bunu yaparken kimsenin dinine, diline, ırkına, rengine bakmıyoruz. İnsanlığın ortak dertlerini dillendiriyoruz. Biz sorunları alt alta sıralamakla yetinmiyor, önerilerimizle çözümün yolunu da gösteriyoruz. Çalışmalarımızla, eylemlerimizle, girişimlerimizle birçok sorunun çözümünü sağladık. Eğitimcileri öğrenci karşısında küçük düşürecek, öğretmenleri rencide edecek her sisteme karşıyız. Çünkü öğretmene saygı azalırsa, eğitime saygı da azalır" ifadelerini kullandı.

Uçak: “Öğretmene saygı azalırsa, eğitime saygı da azalır”

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 25558 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim