Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2325.019
    %0.79
  • Dolar
    32.3529
    %0.08
  • Euro
    34.9558
    %-0.26
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Çolak: "Gençlik uyuşturucu kıskacındadır"
25 Haziran 2018 Pazartesi 12:38

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Çolak: "Gençlik uyuşturucu kıskacındadır"

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, 26 Haziran Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada, uyuşturucu kullanım...

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, 26 Haziran Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada, uyuşturucu kullanım yaşının son yıllarda giderek düştüğünü belirterek, madde bağımlılığı tehlikesine dikkat çekti.

Uyuşturucu madde bağımlılığının dünya genelindeki en temel sağlık sorunlarından biri olduğunu vurgulayan Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, "Üzülerek söylüyorum ki ülkemizde uyuşturucuya başlama yaşı orta öğretime kadar düşmüştür. Bu maddeler kişilerin kendilerine verdiği fiziksel ve sinirsel tahribatın yanında toplumda da büyük yaralar açmaktadır. Sosyal felaket olarak nitelendirebileceğimiz bu bela maalesef Türk-İslam aile kültürüne de olumsuz etki etmektedir. Uyuşturucuya başlayan her kişi kendi hayatını mahvettikten sonra, ailesinin hayatını da zora sokmakta ve bu da bir domino etkisine yol açmaktadır. Sadece Türk Devleti ve Türk Milleti'nin istikbalini düşünen Ülkü Ocakları olarak, bu bilinçle Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendi'nin başlatmış olduğu "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme! Uyuşturucuya Hayır!" platformu kapsamında yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu belaya karşı farkındalık oluşturmak için eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yanı sıra düzenlediğimiz konser, spor, tiyatro aktiviteleri ile gençlerimizi bu beladan uzak tutmaya çalışıyoruz. Büyük bir kararlılıkla Türk Gençliğini uyuşturucu terörüne feda ettirmeyeceğimizi belirtmek istiyorum. Gururla söylemek istiyorum ki uyuşturucu belasına karşı en büyük mücadeleyi Ülkü Ocakları vermektedir. Bu vesileyle diğer kamu kurum ve kuruluşlarına da çağrıda bulunuyor, Ülkü Ocaklarının uyuşturucuya karşı verdiği amansız mücadelesinde, onlarında bizim safımızda bulunmasını gerektiğini ifade ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 170 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim