Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Uysal, Yaşlı Ve Komşu Evini Açtı
20 Mart 2019 Çarşamba 14:48

Uysal, Yaşlı Ve Komşu Evini Açtı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çiftekuyular Yaşlı ve Komşu Evi'nin açılış töreninde kamusal alanları milletin kullanımı için düzenlediklerini...

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çiftekuyular Yaşlı ve Komşu Evi'nin açılış töreninde kamusal alanları milletin kullanımı için düzenlediklerini belirterek, "Bazılarına göre yanlış yapıyoruz. Onların doğru dediğinde buraları ağalar, paşalar, beyler kullanıyor ama Muratpaşa'da milletimiz kullanıyor" dedi.

Muratpaşa Belediyesi'nin Kızılsaray Mahallesi'nde eski bir Antalya evini restore ederek tamamladığı ve aynı zamanda Komşu Evi olarak da kullanılacak 4'üncü Yaşlı Evi törenle açıldı. Çiftekuyular Yaşlı ve Komşu Evi'nin açılış törenine CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, CHP ve İYİ Partili yöneticiler, belediye meclis üyeleri ve adaylarının yanı sıra, muhtarlarla birlikte çok sayıda mahalle sakini katıldı.

'ÜMİT UYSAL 2'NCİ OĞLUM'

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evleri salon dansları grubu ve halk oyunları ekibinin gösterileriyle başlayan törende ilk olarak Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evleri üyesi Nihal Gencer (72) kısa bir konuşma yaptı. Gencer, Muratpaşa Belediyesi'nin Yaşlı Evleri sayesinde, yaşlılık yıllarını çok ferah geçirdiğini belirterek, "Arkadaşlarla paylaşımları sizlere nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Hepsi Başkanımız Ümit Uysal sayesinde. Ümit beyi ikinci oğlum gibi görüyorum. Dualarım onunla. Bütün hayallerimizi gerçekleştirdi. Herhangi bir eksiğim olsa koşacağını bilerek yaşıyorum" diye konuştu.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin bugün 4'üncüsü açılan Yaşlı Evi'nin Türkiye'ye yayılacak çalışmalardan biri olduğunu söyledi. Seçim şarkısında yer alan "Muratpaşa örnektir/ Türkiye'ye örnektir" sözlerinin öylesine yazılmadığını belirten Başkan Uysal, Çevreci Komşu Kart, yeraltı çöp konteyner sistemi ve Turunç Masa'nın Muratpaşa'nın Türkiye'ye yayılan çalışmaları olduğunu söyledi.

'MİLLETİMİZ KULLANIYOR'

Muratpaşa'da, Türkiye'nin alıştırılmak istenen bir belediyecilik anlayışının karşısında, kamusal alanları milletin kullanımı için düzenlediklerini kaydeden Başkan Uysal, "Bazılarına göre yanlış yapıyoruz. Onların doğru dediğinde buraları ağalar, paşalar, beyler kullanıyor ama Muratpaşa'da milletimiz kullanıyor" dedi.

Başkan Uysal'a konuşmasının ardından teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Uysal, törene katılan protokol üyeleriyle birlikte Çiftekuyular Yaşlı ve Komşu Evi'nin kurdelesini keserek açılışı gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 556 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim