Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2430.366
    %0.04
  • Dolar
    32.529
    %0.08
  • Euro
    34.865
    %0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Seymenoğlu Öğrencilerle Buluştu
16 Ocak 2019 Çarşamba 15:48

Vali Seymenoğlu Öğrencilerle Buluştu

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, gezici kütüphaneden en çok kitabı alarak okuyan öğrencilere ve sportif faaliyetlerde il genelinde dereceye giren öğrencilere...

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, gezici kütüphaneden en çok kitabı alarak okuyan öğrencilere ve sportif faaliyetlerde il genelinde dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Isparta'da gezici kütüphaneden en çok kitabı alarak okuyan öğrencilere ve sportif faaliyetlerde il genelinde dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Ömer Seymenoğlu tarafından verildi. Ödül töreninde Vali Seymenoğlu, Türkiye'nin her yerinde gezen onlarca gezici kütüphanenin, dolaştıkları yerlerde öğrencilerin birbirlerine selamlarını da ilettiğini belirterek, Isparta'da gezici kütüphaneden en çok faydalanan Sav İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin gezici kütüphaneyi uğurlarken gideceği diğer yerlerdeki öğrencilere selamlarıyla birlikte daha çok kitap okuyun mesajını da gönderebileceklerini söyledi.

Vali Seymenoğlu'nun, "Şimdi sizlerden bir söz istiyorum kütüphanenin bir sonraki seferinde hiç kitap almayan arkadaşlarımız kütüphaneye girerek Vali amcalarının hatırına en azından bir kitap okuyacaklar, söz mü?" sözleri üzerine tüm öğrenciler hep bir ağızdan söz verdi. Vali Seymenoğlu ayrıca öğrencilerin kitap okurken çektikleri fotoğrafları kendisine göndermelerini de isteyerek salonda bulunan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sav İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleriyle de bir araya gelen Vali Seymenoğlu öğretmenlerle eğitim-öğretim üzerine sohbet ederek öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi. Okul ziyaretinin ardından Sav Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Seymenoğlu Başkan Mustafa Avşar ve mahalle muhtarlarıyla bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Vali Seymenoğlu Sav Kasabası'nda son olarak 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bu haber toplam 623 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim