




Vali Su, Teknopark Genel Kuruluna Katıldı
Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) Olağan Genel Kurul Toplantısı, Mersin Valisi Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.
Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Yerleşkesi içerisinde bulunan Teknopark hizmet binasındaki toplantıya Vali Su'nun yanı sıra, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Ruhi Koçak ve Teknopark Genel Müdürü Özgür Durmaz ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Toplantı, bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesi ve yeni gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, yönetim kurulu üyelerinin Teknopark'ın önümüzdeki süreçte yürüteceği faaliyetler hakkında bilgilendirilmesiyle sona erdi.
Toplantının ardından Vali Su, Mersin Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Teknopark ve Mersin Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen "Fikrinle Büyü, Fikrinle Yürü" proje yarışmasının ödül törenine katıldı. Ortaokul ve lise öğrencilerinin katıldığı yarışmada değerlendirmeye alınan projelerin sergilendiği stantları tek tek inceleyen Vali Su, projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.
Programda konuşan Su, ülkenin geleceği olan çocukların, bilgili ve donanımlı yetiştirmenin önemini vurgulayarak, tüm çocukları başarılarından dolayı tebrik etti.
Program, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- SAVAŞTA KATLEDİLEN AKRANLARI İÇİN ANNELERİNİN YAPTIKLARI YİYECEKLERİ SATAN MİNİKLER GÖNÜLLERİ FETHETTİLER
- YANGINDA ÇOCUKLARI KURTARDILAR, 37 YILLIK EMEK KÜL OLDU
- SERİK’TE SEYİR HALİNDEKİ TUR MİNİBÜSÜ YANGINDA KULLANILAMAZ HALE GELDİ
- ANTAKYA’DA İNŞAAT HALİNDEKİ BİNADA YANGIN ÇIKTI
- SESİNDEN RAHATSIZ OLDUĞU ÇOCUKLARI SOPAYLA DÖVDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim