Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya15 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2321.89
    %0.64
  • Dolar
    32.3537
    %0.26
  • Euro
    34.8639
    %1.05

Adem Vural / SON HABER

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adem Vural / SON HABER

Voleybol şenliği

09 Mayıs 2019 Perşembe 07:00

  Spor müsabakaları, turnuvalar ve bu alandaki etkinlikler özellikle çocuklarımızın zamanlarını en iyi biçimde değerlendirmeleri için bir fırsat.

         İlçe belediyelerinin bu anlamdaki organizasyonları ve bu organizasyonlara destekleri ile teşvikleri de son derece önemli diye düşünüyorum.

         Kepez Spor Kulübünün ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Fabrika Voleybol Şenliği de bunlardan biriydi.

  Geçtiğimiz gün Kepez Belediyesi, Kepez Spor Kulübü ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Fabrika Voleybol Şenliği Hasan Doğan Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

İlçede sportif faaliyetlerin gelişmesi ve gençlerin profesyonel birer sporcu olabilmeleri için çalışmalar yapan  Kepez Belediyesi, bu kez voleybol branşında özel bir şenliğe ev sahipliği yaptı. Kepez Spor Kulübü'nün yetenek taramaları ve kendilerindeki potansiyeli keşfeden binlerce genç sporcu, şenlik kapsamında takımlar halinde yarıştı.  

Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadyumu'nda gerçekleştirilen Fabrika Voleybol Şenliği'ne, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün yanı sıra Kepez Spor Kulübü yönetimi, genç sporcuların aileleri ve Türkiye Voleybol Federasyonu yönetiminden profesyonel sporcular katılım gösterdi. Şenlik kapsamında 22 kulüpten, 144 takım, 1183 sporcu hazır bulunarak takım olarak müsabakalara katıldı. Sekiz dakika devre ile oynanan maçlarda2006-2012 doğumlu sporcular rekabet halinde voleybol sporunu icra etti. Sorumlu öğrenmenler, profesyonel sporcu antrenörleri ve hakemlerin genç sporculara eşlik ettiği şenlik, güzel havanın da katkısı ile şölen havasında gerçekleştirildi.

Fabrika Voleybol Şenliği'nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, spora verdikleri katkıya ve geri dönüşlerine vurgu yaparak, “Kepez Belediyesi olarak gençlere ve tabiki onların geleceğe sağlıklı bir biçimde hazırlanmalarına en büyük katkı ve desteği veren spora ve sportif faaliyetlere çok büyük önem ve destek veriyoruz. İstiyoruz ki gençlerimiz, sadece okullarındaki akademik başarıları ile değil, bunun yanında  hayatı farklı bir boyutta yaşayabilecekleri kültürle sanatla sporla da zenginleşsinler ve bu şekilde geleceği yürüsünler. Bizler kendi çocukluğumuzda yaşayamadığımız güzellikleri, kendi bulamadığımız fırsatları çocuklarımıza sunmak isteriz. Sizler anneler ve babalar olarak bu duyguyu nasıl ki derinden yaşıyorsanız, bütün çocukları kendi çocuğumuz gibi gören bizler de aynı duygu yoğunluğu  ve derinliği ile yaşıyoruz ve gençlerimize böyle güzel etkinlikler armağan ediyoruz. “ dedi.

         Çocuklarımıza ve gençlerimize sporu sevdirmek adına tertiplenen bu ve buna benzer diğer ilçe belediyeler ile ilgili kurumların etkinlikleri gayet olumlu.

         Bu etkinliklerin artarak devam etmesi lazım.

         Esen kalın.

Bu yazı toplam 647 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim