




"Yazıcıoğlu" Muhsin Dağı’nda Anılacak
Kahramanmaraş'ta kurulan Muhsin-i Tavır Derneği, merhum BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarını anmak için 24-25 Ağustos'ta Muhsin Dağ'ında etkinlik düzenleyecek.
Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları tarafından Kahramanmaraş'ta kurulan Muhsin-i Tavır Derneği adına açıklama yapan Fatih Sultan Mehmethan Öksüz, "Yeni bir çağın eşiğinde olan dünyaya "Yeni Dünya Düzeni" getirmek isteyenlere dur diyebilecek olanlar, hormonsuz ve katkısız Anadolu çocukları olacaktır. Yarın artık bugündür ve harekete geçmek için bugünden tezi yoktur. Küfrün, riyanın, ahlaksızlığın başını alıp gittiği, kendi çocuklarımıza bizimkinden daha kötü şekilde kalması muhtemel görünen gezegenimizde yeniden Türk-İslam Medeniyeti'ni kurmak zorundayız. Farklılıklarımızı zenginlik addederek Muhsin-i Tavrın oluşacağı zemini kurmaya azmettiğimizi beyan ediyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Yasa dışı bahis operasyonunda 15 gözaltı
Meyve yüklü tır devrildi: 3 yaralı
Güzel bir galibiyet olacak
Turizm bölgesinde susam tarımı yeniden ayağa kalkıyor !
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kaş’ta kapalı pazar yeri ve otopark projesi çalışmaları tamamlandı
- Eber Gölü’nde Yine Alevler Yükseldi
- Adana’nın Seyhan İlçesi Akkapı Mahallesinde Bulunan Bir Mobilya Atölyesinde Yangın Çıktı. Alevler Tüm Atölyeyi Sararken Üst Katında Bulunan İki Eve De Sıçradı. İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi Devam Ediyor.
- Adana’da Mobilya Atölyesinde Çıkan Yangın Korkuttu
- Kısıtlamayı İhlal Edip Polisten Kaçtılar, Yakalanınca Da 10 Bin Tl Ceza Yediler
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim