Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya30 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yedisu Eğitim Kurumları, mezunlarını verdi
19 Haziran 2017 Pazartesi 16:58

Yedisu Eğitim Kurumları, mezunlarını verdi

Özel Yedisu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Mezuniyet Balosu görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

 Adonis Otel’de gerçekleştirilen balo ile Özel Yedisu Eğitim Kurumları olarak 2. Mezunlarını verdi. Baloda Hemşirelik ve ATT bölümü toplam 118 öğrenci yeminlerini ettikten hemen sonra kep fırlattı.   Tören açılışı; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından; Özel Yedisu Eğitim Kurumları kurucularından KÖKSAL, Mehmet Can ve Okul Müdürü  Halil Eker konuşma yaptı. 

MESLEĞİNİZE SIKI SIKI SARILIN

Özel Yedisu Eğitim Kurum Kurumları'nın kurucularından Suat Köksal'ın yaptığı duygusal konuşma,  salondaki öğrencileri ve velileri duygulandırdı.  Kurum olarak her zaman çıtayı yüksek tuttuklarını, öğrencilerin geleceğine katkı sunacak plan ve projeler konusunda ciddi çaba sarf ettiklerini,  bu çabaların Yedisu öğrencilerini daima bir adım öne taşıyacağını söyledi.  Köksal; "Yedisu Eğitim Kurumları, çok başarılı proje ve uygulamalarla eğitim camiasında önemli bir noktaya gelmiştir.  Proje ve uygulamalardaki  başarılarımız, bundan sonraki süreçte de aynı hızla devam edecektir.  Kurumumuz geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıllarda da bir çok ilke imza attı. Öğrencilerimize sadece okulda olduğu süre içerisinde değil, mezun olduktan sonra da katkı sağlayacak plan ve projelerin peşindeyiz" diye konuştu. Mezun öğrencilere öneri ve tavsiyelerde de bulunan Köksal; " Sizler okulunuzdan mezun oldunuz. Eğitim kurumlarımızdan başarıyla mezun olan öğrencilerimizi kutluyorum.  Sizlerin önünde kocaman bir  hayat var. Bu hayatta başarılı olabilmeniz için bundan sonraki süreçte de çok çalışmalısınız.  Mezun olduktan sonraki hayatınızda karşınıza çıkan güçlükler sizi yıldırmasın, tam tersine mesleğinize sıkı sıkı sarılın.  Mesleğinizi daha iyi noktalara taşımak için gayret gösterin.  ifadelerini kullandı.

ÇOK  BAŞARILI İŞLERE  İMZA ATTIK

"Yedisu Eğitim Kurumları kurucularından Mehmet Can; yaptığı konuşmasında, bugüne kadar gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında hatırlatmalarda bulundu.  Yedisu Eğitim Kurumları'nın, Aksu 'da ve  Antalya'da en iyi eğitim veren kurumlar arasında yer aldığına dikkat çeken Can;  "Yedisu Özel Eğitim Kurumları olarak gerçekten çok başarılı işlere imza attık.  Sizler buradan mezun oluyorsunuz ancak sizleri hayat  boyu iyi temsil edebilen bir okul olmak için biz çalışmalarımızı devam ettireceğiz.   2014-2015 ve 2015 2016 eğitim ve öğretim yılında  ses getiren ve katkı koyan  uygulamalara imza attık.  Aksu ilçesinde yaşayan, evde bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı tespit ettik. Öğrencilerimiz, eğitimlerini alırken bir taraftan da pratik bilgiler edindi.  Evde Sağlık Bakımı hizmeti konusunda bu yıl rekor seviyeye  ulaşmayı  arzu ediyoruz" diye konuştu.   Yedisu Eğitim Kurumları kurucularından Mehmet Can, kurum olarak sağlıklı beslenme ve obezite konulu eğitim süreçlerine 2015 yılında başladıklarını, bu çalışmaların hala devam ettiğini söyledi.   "Eğitimiz de yeterli ve dengeli beslenme önerileri, ev dışı beslenme de yapılan yanlışlıklar, obezite nedir, nedenleri, obeziteye karşı nasıl beslenilmeli ve fiziksel aktivite arttırma teknikleri, 10 000 adım atmanın önemi"  gibi konularda öğrencilere pratik bilgiler sunduklarını da anlatan  Can; 2016 ve 2017 yılında Erasmus+ projeleriyle öğrencilerin geleceklerine yeni ufuklar  çizdiklerini söyledi. 

EKER'DEN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR

Özel Yedisu Eğitim Kurumları Müdürü Halil Eker de,  mezun olan öğrencilere başarılar dileyip tavsiyelerde bulundu.  Mezun olan öğrencilerin; 4 yıl boyunca  aldıkları eğitimlerle,  gelecekte  çok  başarılı işlere imza atacaklarını vurguladı.  Eker; " Değerli öğrencilerimiz, bugün aldığınız 4 yıllık eğitimin karşılığını aldınız. Önünüzde çok  geniş bir süreç var. Bu süreç içerisinde burada gösterdiğiniz sabır ve çalışma azmini  çalışma hayatınızda da göstermelisiniz. Daima hedefe odaklanmalı, size verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içinde olmalısınız.  Yedisu Eğitim Kurumları olarak gösterdiğiniz ve azim ve başarıdan mutluyuz. Bizler sizlerin her zaman   yanınızdayız ve her koşulda destekçiniziz" diye konuştu.  Okul Aile Birliği Başkanı Ali TEKER, Meslek Dersleri Zümre Başkanı Mehmet ÇOLAK da mezuniyet töreninde birer konuşma yaptılar.   Yapılan konuşmaların ardından  Özel Yedisu Eğitim Kurumları kurucularından KÖKSAL, Mehmet Can ve Okul Müdürü  Halil Eker'e teşekkür plaketi takdim edildi. 

ZEYBEK GÖSTERİSİ TAM NOT ALDI

 Törenin ardından eğlenceye geçildi. 12'nci sınıf öğrencisi Adnan Sevinç'in Zeybek gösterisi, okul arkadaşları ve öğretmenlerinden tam not aldı. Sınıf öğretmenleri liderliğinde sahnede yerini alan öğrenciler, yemin edip kep fırlattı. Kep fırlatan öğrencilere öğretmenler köpük şakası yaptı.   (Haber: Eyüp KOÇAK)

 

Bu haber toplam 1335 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim