Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.793
    %0.78
  • Dolar
    32.3663
    %0.12
  • Euro
    34.9559
    %-0.22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yedisu’nun öğrenci temsilcisi Göktuğ İlbay oldu
10 Kasım 2017 Cuma 23:47

Yedisu’nun öğrenci temsilcisi Göktuğ İlbay oldu

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) arasında 2004 yılında imzalanan protokol kapsamında "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri" projesi adı altında başlatılan çalışmayla her yıl gerçekleştirilen okullardaki öğrenci temsilcisi seç

 OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ SEÇİMLERİ YAPILDI

Özel Yedisu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Suat Köksal, konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Okul öğrenci meclisi seçimlerinin, öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek açısından önemli olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden okulumuzda bu çalışmaları titizlikle yürütmeye özen gösteriyoruz. Seçimler, önce okul daha sonra ilçe ve il genelinde temsilci seçilerek meclise gitmeyi amaçlayan aday öğrenciler, seçim öncesi ilginç vaatlerle arkadaşlarının desteğini kazanmıştı. Özel Yedisu Eğitim Kurumları öğrencileri de, temsilcilerini seçmek için sandık başına gitmiş ve seçim sonunda 7-A sınıfı öğrencisi Göktuğ İlbey Can rakip arkadaşlarını geride bırakarak okul temsilcisi seçilmiştir.Özel Yedisu Eğitim Kurumlarının Serik Kampüsünün ilk yılında okulumuz öğrencisinin kendisini destekleyen ve güvenen Serik gençlerinin olduğunu görmek biz 7su ailesi için gurur verici bir tablodur.Özel Yedisu Eğitim Kurumlarının gerek projeleriyle gerekse yetiştirdiği öğrencileriyle de bu desteğe v güvene layık olmaya devam edeceğiz ”


ARKADAŞLARINDAN TAM DESTEK


Özel Yedisu Kurumunda öğrenim gören arkadaşları, Göktuğ İlbey Can’ın temsilci seçilmesinde girişimci kişiliği kadar kendini ifade edebilme becerisinin de etkili olduğunu söylediler.   Serik’te düzenlenen Okul Meclis Başkanlığı İlçe seçimlerinde oy çokluğu ile 13 birinci olan Göktuğ İlbey :“ Gazi Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyeti, kendisinden sonra gelen siyasetçilere vasiyet değil,  Türk gençliğine yani, bizlere emanet etmiştir. Hepimiz birer Türk bayrağı olup, bayrağı lekeletmeyip, kirletmeyip yere düşürmeyeceğiz. Bizler bugün burada olmak için her birimiz okullarımızda yapılan demokrasinin örneği olan seçimleri kazandık ve okulumuzdaki tüm öğrenci arkadaşlarımızı temsil etmeye hak kazandık. Bizlerin temsilcisi olduğumuz okulların birçok problemi var ve bugün bu salonda vereceğimiz oylarla okullarımızın problemlerini çözüm bulunup bulunmayacağını oylayacağız aslındaBen Göktuğ İlbey CAN içinizden biriyim. En iyisini yapmak için karşınızdayım. Sizleri en iyi şekilde temsil edeceğimden eminim. Sizlere söz veriyorum kültürel faaliyetlerle sosyal faaliyetlerle ve en önemlisi sportif faaliyetlerle ilgili tüm taleplerinizi mutlaka gerçekleştireceğiz.” diye konuştu. (Haber: Eyüp KOÇAK)

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 6128 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim