Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2508.814
    %1.00
  • Dolar
    32.583
    %0.10
  • Euro
    34.7706
    %0.08
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeni Cami'nin temelleri atıldı
15 Temmuz 2018 Pazar 13:18

Yeni Cami'nin temelleri atıldı

KEPEZ Belediyesi, mahalle sakinleri ve hayırsever işbirliğiyle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne yapılacak Yeni Cami'nin temeli, törenle atıldı.

KEPEZ Belediyesi, mahalle sakinleri ve hayırsever işbirliğiyle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne yapılacak Yeni Cami'nin temeli, törenle atıldı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeni Cami Temel atma törenine Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Müftüsü Osman Artan, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki değişimin Kepez'deki değişimin küçük bir örneği olduğunu belirten Başkan Tütüncü, "Görev yıllarımız içerisinde bir çok değişimin ve gelişimin olduğunu görmekteyiz. 2009 yılında göreve geldiğimizde bütün mahalle gecekonduyla doluydu. Mülkiyet sorununu çözme noktasında hemşehrilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmek için kolları sıvadık. Mülkiyet sorunlarını çözdük ve söz verdiğimiz gibi tapuları verdik. Hemşehrilerimizin kat artışı ile ilgili taleplerini de söz verdiğimiz gibi karşıladık. Bu bölgede daha nitelik konutlar yapabilme imkanını da böylece sağlamış olduk" dedi.

İKİNCİ BÜYÜK SPOR SALONU MEHMET AKİF'E

Göreve başladıkları ilk yıl yol yapım çalışmalarına ilk olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nden başladıklarını hatırlatan Başkan Tütüncü, "Bölgeye spor sahası kazandırma sözümüz vardı. Gençlik Spor İl Bakanlığımız işbirliği ile ilçemizin ikinci büyük spor salonunu da Mehmet Akif Mahallemize kazandırdık. Güzelleşen ve modernleşen mahallenin camisi de daha güzel olmalıydı. Arsa tahsisi ve mimari çizimleri belediyemiz tarafından yapılan camimiz belediye, mahalle sakinleri ve hayırseverler işbirliğiyle inşa edilecek. Yakında ilçemizde eskiyen bir çok caminin yenilenmesi çalışmalarını da yerine getireceğiz" dedi.

Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek de bir projenin etrafında bir çok kurumun bir aya gelerek katkı koymasının önemine değinerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından, butona basılması ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeni Cami'nin temelleri atıldı.

FOTOĞRAFLI

Yeni Cami'nin temelleri atıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 816 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim