Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2308.611
    %1.43
  • Dolar
    32.3171
    %0.29
  • Euro
    35.0449
    %-0.01
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yılbaşına özel pırlanta ve saat kampanyası
15 Aralık 2017 Cuma 10:53

Yılbaşına özel pırlanta ve saat kampanyası

ANTALYA'da uzun yıllardır hizmet veren Oğuz Kuyumculuk, yılbaşına özel hazırladığı "Herkes için kampanya" sloganıyla pırlantada yüzde 65 indirim yapıyor.

ANTALYA'da uzun yıllardır hizmet veren Oğuz Kuyumculuk, yılbaşına özel hazırladığı "Herkes için kampanya" sloganıyla pırlantada yüzde 65 indirim yapıyor. Firma sahibi Oğuz Temel, "Ayrıca saat alan müşterimize saatin değeri kadar etiket fiyatından pırlanta hediye edeceğiz" dedi.

Yılbaşında herkesin sevdiklerine değerli bir hediye alabilmesi amacıyla geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yeni yıla özel kampanya düzenleyen Oğuz Kuyumculuk, Dönerciler Çarşısı karşısındaki işyerinde Antalyalıları bekliyor. 15- 31 Aralık tarihleri arasında pırlanta çeşitlerinde yüzde 65 indirim, bir saat alana saatin bedeli kadar etiket fiyatından pırlanta kampanyası başlatıldı.

'Herkes için kampanya" sloganıyla bu yılbaşı için indirimden de öte tamamen maliyetine satış yapacaklarını açıklayan firma sahibi Oğuz Temel, insanları pırlantaya alıştırmak için toptan imalat firması olmaları nedeniyle yüzde 65 indirim uygulayacaklarını söyledi.

Saatte ise kampanyayı cazip hale getirdiklerini anlatan Temel, "Mağazamızda satılan dünyaca ünlü markalar Maurice Lacroix ve Tag Heuer gibi saatlerden alan müşterilerimiz, saatin bedeli kadar pırlanta sahibi de olacak. Bu kampanyada hedefimiz kendisine saat alan bir erkeğin, eşine de pırlanta hediye alma şansı vermek. Bu tip kampanyaları çok yapıyoruz ki hem ekonomik hareketlilik olsun hem de insanlar sevdiklerine değerli hediyeler alabilsin. İndirimler bütün pırlantalı ürünler için geçerli. Ürünlerimiz tamamen modernize edilmiş, aktüel ürünler. Bu tür kampanyalarla müşteri portföyümüzü artırmak istiyoruz" dedi.

PIRLANTA ARTIK KORKUTMUYOR

Bu tür kampanyaları 10 yıldır yaptıklarını kaydeden Temel, "İnsanlar, pırlanta dendiğinde çok soğuk davranıyordu. Bu tür kampanyalarla Antalyalıyı pırlantaya alıştırdık. Pırlantanın fiyatı tüketiciyi korkutuyordu. Artık evlenenler tek taş, beş taş alabiliyor. İnsanları cesaretlendirdik. Diğer kuyumcu arkadaşlar da bizim yaptığımız kampanyalar nedeniyle fiyatlarını aşağı çekti. Herkesin alım gücü pırlanta alabilecek hale geldi" diye konutu.

TAG HEUER SMART WATCH 4 SATIŞ NOKTASINDAN BİRİSİ

Tag Heuer Connected Luxury Smart Watch akıllı saatlerin Türkiye genelindeki 4 satış noktasından biri, Akdeniz'de ise tek nokta olduklarını anlatan Oğuz Temel, "Tag Heuer Connected Luxury Smart Watch saatleri, android ve ios uyumlu çalışıyor. Telefonunuzu, aramalarınızı, rehberinizi akıllı telefonlarınızdan yaptığınız her işlemi saatinizden yapıyorsunuz. Telefonunuz çantanızın içindeyken görüşmeler yapıp, uygulamaları dolaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda google play store ve app store'dan indireceğiniz ekran görünümleriyle saatinize farklı farklı ekran görüntüleri ekleyebiliyorsunuz. Saatinizin ekranını günlük giyiminize göre güncelleyebilirsiniz" dedi.

Tag Heuer Connected Luxury Smart Watch'ın satış fiyatı ise 6 bin TL'den başlıyor.

FOTOĞRAFLI

Yılbaşına özel pırlanta ve saat kampanyası

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 888 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim