Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya28 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2428.571
    %-0.03
  • Dolar
    32.5199
    %-0.10
  • Euro
    34.8
    %-0.22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yılmaz: Başka Serik Yok
18 Aralık 2018 Salı 13:33

Yılmaz: Başka Serik Yok

İYİ Parti'den Serik Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunu yapan Ergüven Yılmaz, "Tek amacımızın Serik'imize hizmet olduğunu unutmayalım....

İYİ Parti'den Serik Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunu yapan Ergüven Yılmaz, "Tek amacımızın Serik'imize hizmet olduğunu unutmayalım. Başka Serik yok" dedi.

İYİ Parti'den Serik Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunu yapan Serik Belediye Meclis Üyesi Ergüven Yılmaz, gazetecilerle bir araya geldi. Aday adaylığı kararının Serik halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Ergüven Yılmaz, teşkilatın en sağlıklı ve en doğru kararı vereceğine inandığını aktardı. Ergüven Yılmaz, "Öncelikle amacım Serik'te huzurlu ve güven ortamına dayalı seçim atmosferine katkı sağlamaktır. Çünkü Serik siyasi çekişmelerden öteden beri çok çekti. Hangi partiden, kim nerden aday olursa olsun, karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde olalım. Tek amacımızın Serik'imize hizmet olduğunu unutmayalım. Çünkü doğup büyüdüğümüz, çocuklarımıza emanet bırakabileceğimiz bir ilçemiz var. Başka Serik yok. Artık Serik'imizi, kısır siyasi çekişmelerden arındırıp, "Serik için, ne yapabiliriz" düşüncesiyle hareket etmemiz lazım" dedi.

Serik'te ciddi bir trafik sorunu olduğunu savunan Ergüven Yılmaz, "Esnafımız turizmden ne kadar faydalanabiliyor? Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde ne değişti? İçme suyu, tapu meselesi ne oldu? Yoksa seçim malzemesi olarak hep kalacak mı? Evet. Sporda bir başarı var ama Serik gençliği, tribünde olduğu kadar, sahanın içerisinde ne kadar var? Sonuç olarak teşkilatımız beni Serik için aday gösterdiği takdirde tekrar sizlerle bir araya gelip, inşallah Serik'imize ve halkımıza yapacağımız katkılar hakkında daha geniş, daha detaylı bilgileri paylaşırız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 855 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim