Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya29 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2430.366
    %0.04
  • Dolar
    32.529
    %0.08
  • Euro
    34.865
    %0.09

Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK

YÖREX marka oldu…

13 Eylül 2017 Çarşamba 07:58

 

            “Sizin oraların nesi meşhur?” parolasıyla yöresel lezzetlerin buluştuğu önemli fuarlar arasında yeri alan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, yeniden kapılarını açmaya hazırlanıyor.

            13 – 17 Eylül  2017 tarihleri arasında ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde  düzenlenecek olan 8. Yöresel Ürünler Fuarı için hazırlıklar tamamlandı.

            Bugün ANFAŞ’ta Antalyalılarla buluşacak olan YÖREX Fuarı; 5 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

            Yerel dokunun özünün korunması ve gelecek kuşaklara yaşatılması için işi şansa bırakma lüksümüz yok.

            Bu anlamda yöresel lezzetler ve ürünlerin gelecek kuşaklara aktarımı konusunda titiz bir çalışmanın yürütülmesi kaçınılmaz bir gerçek. YÖREX Fuarı bunun için önemini her geçen gün arttıran bir buluşma…

                                   

            Öncelikle şu gerçeğin altını çizmek istiyorum. Yöresel ürünlerin sergilendiği, marka değerlerin bir sentez gibi işlendiği YÖREX Fuarı’nın yerel lezzetlerin, ürünlerin korunması ve yaşatılması adına “atılması gereken adımlardan birisi” olduğuna inanıyorum.

            Antalya Ticaret Borsası tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenecek olan  YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı; gerçekten Antalya’nın yeni bir heyecanı oldu…

            13 – 17 Eylül  2017 tarihleri arasında ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde  düzenlenecek olan 8. Yöresel Ürünler Fuarı için hazırlıklar tamamlandı. Bugün kapılarını ücretsiz olarak vatandaşlara açacak olan YÖREX Fuarı 17 Eylül tarihine kadar sürecek.

            Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; Antalya Ticaret Borsası’nın bu önemli organizasyonunun Antalya’ya ayrı bir renk ve heyecan kattığını düşünüyorum.

            ANFAŞ Antalya  Fuar  Merkezi’ndeki etkinliğe bu yıl da yüksek bir katılımın olması hedefleniyor. Çalışmalar ve hazırlıklar bu yönde gelişti.

            Antalya Ticaret Borsası; bu anlamda geçmiş yıllardan gelen tecrübesiyle gelenekselleşen bu organizasyonu daha geniş kitlelere duyurmanın telaşı içinde.

                        YÖREX fuarı her şeyden önce yerel dokunun ön plana çıkarılmaya çalışıldığı, kendi kültürümüzün özümsendiği ve önemsendiği bir buluşma.

            Bu buluşmada yerel ürünlerin bir marka değeri ile buluşması noktasında ekonomiye katacağı sinerji hafife alınamaz.

                                   

            Evet… Yöresel ürünlerin ve lezzetlerin vitrine çıkarılması, ulusal ve uluslar arası boyutta tanınırlığının sağlanması noktasında önümüzde zorlu ve uzun bir yolculuk var.

            Bu bakımdan YÖREX Fuarı hepimiz için herkes için bir fırsat.

            Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerek.

Bu yazı toplam 838 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim