Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Yurtdışı Hemşehrilerimin Duyarlılığı

07 Mart 2020 Cumartesi 06:43

Evening Selimiyespor yöneticisi Reyhan Karataş aslen Korkutelili ve Döşemealtı ilçesinde ikamet etmiş. Daha sonra ekmeğinin peşinde Almanya’lara gitmiş. Kendisi ile benim de Gölhisar Meslek Yüksekokulu’ndan öğrencim olan Evren Cebeci sayesinde tanıştık. Cebeci şu an Almanya Futbol Federasyonu Dormund bölgesi altyapı antrenörü oldu. kendisi aynı zamanda Antalya takımlarının da sıkı bir taraftarı olarak destekte veriyor. Örneğin antalyaspor altyapısına kazandırdığı Lokman Derdoğan sayesinde Kemerspor geçtiğimiz yıllarda bonservis ücreti de kazandı. Aynı şekilde Alanyaspor için de futbolcu gönderdi. Evren Cebeci isminden Antalya’daki futbol takımlarının daha çok beslenmesi gerekiyor. 
 Evren kişisel sohbetlerimizde bana sürekli olarak kendisine destek olan ve sizin hemşehriniz dediği Reyhan Karataş ile Antalya da tanıştık. Daha doğrusu Evren Cebeci’nin gurbette yaşayan hemşehrilerimiz için düzenlediği futbol kamplarının birisinde Reyhan Karataş ile tanıştık. Daha sonra da sürekli olarak sağolsun görüşme halindeyiz.   kendisi ile Antalyamızda sosyal sorumluluk projeleri düzenleme kararı aldık. Kendisi ayrıca sürekli olarakta beni Dormund da misafir etmek istediğini söylüyor. İnşa-Allah en kısa zamanda misafiri olacağım.
    Geçtiğimiz aylarda Reyhan Karataş aracılığı ile Yasin Yalçın bana ulaştı. Kendi aralarında sosyal sorumluluk faaliyetlerine başlamakararı aldıklarını söylediler. Sonra da Yasin Yalçın-Sertaç Karataş-Muhammed Şahin-Cüneyt Şencan ve Reyhan Karataş işbirliği ile ilk sosyal dokunuşlarımıza başladık. Önce Döşemealtı Yukarı Karaman İlköğretim Okulu ecza dolabı için malzeme bağışında bulunduk. Sonrasında ise Bucak Devlet hastanesi bünyesindeki yeni doğum ünitesinde bulunan anne ve çocukları için küçük hediyelerde bulunduk. Hemşehrilerimizle bu faaliyetlerin devam etmesi düşüncesindeyiz. Böylece küçük spesifik dokunuşlar yaparak farkındalık oluşturmak amacındayız.
  Bu faaliyetler içerisinde ilerleyen zamanlarda köylerde bulunan yaşlılarımız doktora götürme ve öğrencilerimizin sağlık taramaları da olacak. Böylece küçük dokunuşlarla ülkenin dört bir yanından gelen birçok insanın kalplerine dokunmak istiyoruz. Amacımız küçük bir iyilik hareketi başlatmak. Bu küçük iyilik hareketi ile de ülkenin her yerinden bir kalp kazanmak.
   Bakınız bu faaliyetler ile aynı zamanda sosyal sorumluluk ile beraber hem kalplere hem de devletin içerisindeki kurumların masraflarının ve ailelerinin giderlerinin küçük de olsa kısılmasını sağlıyoruz. Denize atılan bir deniz yıldızı misali çıkardığı dalgaların titreişimi fazla bir iyilik hareketi bu. o yüzden İnşa-Allah devam

Bu yazı toplam 1651 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim