Bugün 23 Nisan 2024 Salı
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2416.205
    %-0.73
  • Dolar
    32.5833
    %0.30
  • Euro
    34.8133
    %0.43

Video Galeri

Zayıf olsaydık savrulur giderdik"
Çavuşoğlu, Türkiye'nin dünyada önemli bir aktör olduğunu söyleyerek, "Bugün Türkiye’nin etrafında ateş çemberi istikrarsızlık var, terör var, evini terk eden insanlar var.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin dünyada önemli bir aktör olduğunu söyleyerek, "Bugün Türkiye’nin etrafında ateş çemberi istikrarsızlık var, terör var, evini terk eden insanlar var. Ama bu sorunların içinde yaşayan bir ülke olarak tüm bunlardan olumsuz etkilenmediysek, zor durumda olanların umudu olduysak, girişimci dış politika ile o sorunların çözümüne katkı sağlayabiliyorsak, önemli bir aktör olduysak istikrarlı ve güçlü bir Türkiye olduğumuzdandır, zayıf olsaydık bizde savrulur giderdik" dedi. 
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya Kepez Belediyesinin Ahatlı Mahallesi Adnan Selekler Caddesi üzerinde, vakıf ve derneklerin toplantı türü faaliyetlerini yapabilmesi için yapımını tamamladığı Neşet Ertaş Sivil Toplum Kuruluşları Merkezi’nin açılış törenine katıldı. 
Törende konuşan Bakan Çavuşoğlu, Antalya’nın var olan sorunları ve neye ihtiyacı olduğunu içeren konuları önemle dinlediklerini kaydetti. Kepez’de çok sayıda tesisin açılışlarına katıldıklarını hatırlatan Çavuşoğlu, "Hakan Tütüncü 10 yıldır Kepez’de güzel projeleri hayata geçirdi. Kepez bugün Antalya’nın en cazip merkez ilçeleri arasında yer alıyor. Sadece seçim zamanlarında değil, hemşehri derneklerinin değişik etkinliklerine katıldık. Burada açılan Neşet Ertaş STK Merkezi, sivil toplum örgütlerine gönüllü kuruluşlarımıza ev sahipliği yapacak. Anadolu kültürünün ve medeniyetinin yaşatılmasına tanıtılmasına sahne olacak. Biz de fırsat buldukça katılırız. Gönüllü kuruluşların burada etkinlik yapması bizim seçim çalışmamızı hatırlatıyor. Birinci önceliğimiz gönül belediyeciliğidir. İnsanların gönüllerine girebilmektir. Gerek Kepez, gerek Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, gezici sağlık hizmetleriyle evlere misafir olup gönül belediyeciliği yapıyor" diye konuştu. 

09 Şubat 2019 Cumartesi 07:58
İzlenme: 860
DİĞER VİDEOLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim