




10 Kasım’da Dualı İl Genel Meclisi Toplantısı
Isparta İl Genel Meclisi'nde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. Yıldönümü münasebetiyle saygı duruşunda bulunularak dualar edildi.
Isparta İl Genel Meclisi'nin bugünkü toplantısı öncesinde İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat başkanlığında bir araya gelen meclis üyeleri, Atatürk ve ebediyete intikal eden şehitler için saygı duruşunda bulunduktan sonra dua edildi.
Meclis başkanlık kürsüsü ve sandalyelerinde yer alan yönetici ve üyeler hep birlikte el açarak dua ettiler. İl Genel Meclisi'nde konuşan Başkan Ali Bolat, "Tek devlet, millet ve dil ülküsü bir tarihi gerçeğimizdir ve bu tarihi gerçekten asla vazgeçilmeyecektir" dedi.
Meclis oturumu, anma etkinliği sonrasında gündem maddeleri görüşmesi ve komisyon raporlarının okunmasıyla devam etti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DENİZKURDU-II/2025’te insansız sistemler sahadaydı, komutanlardan "yeni çağ" vurgusu geldi
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- Bakan Fidan: "Texas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerekiyor"
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
- Antalya tarımında kayıtlı istihdama yeni model hazırlığı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim