

12 bin kişiye çorba ikram edildi
Antalya'da bir ay içinde 12 bin kişi erken saatte işe, okula giderken Muratpaşa Belediyesi'nin dağıttığı çorbadan istifade etti.
Muratpaşa Belediyesi, daha güneş doğmadan işe, okula gitmek için evinden çıkanlara Çallı durağı ve eski sanayi sitesi girişinde kurulan noktalardan sıcak çorba ikram ediyor. Hafta içi her gün saat 06.30'da başlayan dağıtım 09.00'a kadar devam ediyor.
Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa'da dayanışma ağlarını her geçen büyütmek için çalıştıklarını söyledi. Aşevinden günde bin 500 haneye gıda yardımında bulundukları, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik beslenme öğünü programını başlattıklarını kaydeden Uysal, ücretsiz çorba dağıtımına ise 1 ay önce başladıklarını aktardı. Başkan Uysal, bugüne kadar 12 bin kişinin dağıtım noktalarına gelerek günün ilk öğününü çorbayla yaptığını aktardı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ALKOL ALIP ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA ÇIKTI, PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİLE ÇARPIP KAÇTI
- ŞAMPİYONLUK KONVOYUNDAN AYRILAN ALKOLLÜ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 AĞIR YARALI
- GALATASARAY TARAFTARLARINDAN FENERBAHÇE’YE GÖNDERME
- ŞELALEYE GİREN ZİHİNSEL ENGELLİ GENÇ BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ
- OSMANİYE’DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA ATLI TARAFTAR DAMGA VURDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































