

2 Çocuk Annesi Organlarıyla 4 Kişiye Umut Oldu
Erzincan'da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden 2 çocuk annesinin organları 4 kişiye umut oldu.
Erzincan'da geçirdiği felç yüzünden 27 Ekim'de Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Nurten Kaya'nın (54), önceki gün beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine ailesi organlarını bağışlama kararı aldı. 2 çocuk annesi Nurten Kaya'nın bağışlanan organlarından karaciğer ve 2 böbreği Erzurum'a, akciğeri ise İstanbul'daki organ bekleyen hastalara nakledilmek üzere sevki yapıldı.
Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ufuk Kuyrukluyıldız, Türkiye'de milyonlarca organ nakli bekleyen hasta olduğunu belirterek, her bireyin birer organ yetmezliği hasta adayı olduğunu ve her bireyin bir gün organ nakline ihtiyacı olabileceğine dikkat çekti.
Organ bağışının önemsenmesi gerektiğini bildiren Başhekim Kuyrukluyıldız, hastanın yakınlarına teşekkürlerini ileterek, organ bağışıyla erdemli bir davranışta bulunduklarını kaydetti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OSMANİYE’DE DEAŞ OPERASYONU: 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- ADANA’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ ŞANTİYELERİ VURURKEN, BAKIZ İNŞAAT’IN ALTYAPISININ FARKI TEKRARDAN DİKKAT ÇEKTİ
- SAMADAĞ’DA EV YANGINI
- TIR VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI 2 YARALI
- BAKAN ERSOY: "AKDENİZ BÖLGESİ’NDE 2002-2025 YILLARI ARASINDA YAKLAŞIK 26,9 MİLYAR LİRALIK KÜLTÜR VE TURİZM YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































