

30 Ağustos’a Farklı Çehre
Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 30 Ağustos Caddesi'ni yeni çehresiyle önümüzdeki hafta başında trafiğe açacaklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bir taraftan Kayseri'ye yeni bulvarlar kazandırdıklarını, bir taraftan katlı kavşaklarla önemli bulvarları kesintisiz hale getirdiklerini bir taraftan da şehir merkezi ve ilçelerdeki yıpranmış yolları yenilemeye devam ettiklerini belirtti.
Ulaşım yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik, "Yıpranmış olan 30 Ağustos Bulvarı'nda da yenileme çalışmaları başlattık. Yolun alt yapısını ve ızgara sistemini yeniliyoruz. Asfaltlama çalışmaları Sivas Bulvarı'ndan Kocasinan Bulvarı istikametinde başladı ve 10 Kasım itibarıyla bu istikameti trafiğe açacağız. Kocasinan Bulvarı'ndan Sivas Bulvarı istikametini ise hafta sonu yoğun bir şekilde çalışarak hafta başına kadar tamamlamayı planlıyoruz. Ayrıca yolun orta refüjünü kaya beton sistemi dediğimiz sürekli form ile yeniliyoruz. Yaptığımız çalışmalarla 30 Ağustos Bulvarı yeni bir çehreye kavuşacak" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- COP31 İÇİN 100 BİN KONUK, 30 BİN GÖREVLİ
- DEMRE'DE ANTİK ÇAĞLARDAN MİRAS ŞİFALI KAYNAK
- 16. ANTALYA KİTAP FUARI 2 EKİM'DE BAŞLIYOR
- PERDEYLE İKİYE BÖLÜNEN 18 METREKARELİK KONTEYNERDE DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN DEPREMZEDE HASAN’IN HAYALİ GERÇEĞE DÖNDÜ
- REYHANLI’DA GÖL KENARINDA GÖRÜLEN YILAN YAKALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































