

39 derecede klimasız yolculuk
“KLİMA AÇILMASI ZORUNLU”
Antalya Ulaşım’ın yayınladığı içerikte 1 Mayıs itibariyle toplu taşıma araçlarında klimanın açılması zorunlu olduğu yer alıyor. Bu kurala rağmen hala daha toplu ulaşım araçlarında klimaların açılmaması vatandaşlar ve sürücüler arasında gerginliğe neden oluyor.
.jpeg)
“30 DERECENİN ÜZERİNDE SICAKLAR”
Vatandaşlar; uyarılarına rağmen sürücülerin klima yerine fanları açtığını, sıcakların iyice arttığı Haziran’ın son günlerinde sıcaklığın 30 derecenin üzerinde seyrettiğini bu yüzden de klimasız araçlarda seyahat etmenin zor olduğunu belirttiler.
“ULAŞIM ŞİKAYET HATTI TEK BAŞINA ÇÖZÜM DEĞİL”
.jpeg)
Vatandaşlar; toplu ulaşım şikayet hattına araç plakasını bildirip klimanın açılmadığını belirttiklerini toplu ulaşım şikayet hattının da kısa sürede cevap vermediğini, dönüş sağladığında araçtan çoktan inmiş olduklarını belirterek gerekli mercilerin bu konu hakkında titiz davranmalarını istediler.
Şoförlerle münakaşaya girmek istemediklerini de belirten vatandaşlar sıcak günlerde sürücülerin daha dikkatli olmasını istediklerini belirttiler. AYSEL ÖNER’İN HABERİ
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ERDOĞAN SARAÇ: "BALKAN TÜRKLERİ'NİN KİMLİKLERİNİ KORUMALARINDA TÜRKİYE'NİN DESTEĞİ ÖNEMLİ"
- 'RÜŞVET' SORUŞTURMASINDA 2 YENİ TUTUKLAMA
- BÜYÜKŞEHİR SANAL GERÇEKLİKLE ÇEVRE SORUNLARINA DİKKAT ÇEKİYOR
- 10 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ OTOBÜS KAZASINDA ADLİ TIP RAPORU: ŞOFÖR ASLİ KUSURLU
- TÜREL, ANTALYASPOR BAŞKANLIĞINI PAS GEÇTİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞINA GÖZ KIRPTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































