

7’den 70’e İstiklal Marşı’nı Okudular
Hatay'ın Erzin ilçesinde Şükrü Paşa Ortaokulu'nun 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümü dolayısıyla hazırladığı ve 7'den 70'e vatandaşların İstiklal Marşı'nı okuduğu klip sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Şükrü Paşa Ortaokulu, İstiklal Marşı'nın 41 satırını 7'den 70'e vatandaşa okutarak dikkat çeken bir projeye imza attı. 7'den 70'e Milli Marşı'nın çekimleri 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü etkinliklerinde gösterilecek.
Okul Müdürü Mustafa Cabir İçer, proje hakkında şu bilgileri verdi:
"12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü nedeniyle, okulumuz öğretmenleri, velileri ve halktan insanlarla beraber böyle bir proje yapma ihtiyacı duyduk. Hem çocuklarımıza İstiklal Marşı'nın önemini kavratmak hem de bugünü yad etmek anlamında güzel bir proje olsun istedik. Halktan ve her kesimden olmak üzere öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu projede yer vermeye çalıştık. Bu projeyle aynı zamanda İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u anmış olduk. Projede emeği geçenlere çok teşekkür ederim."
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 'TÜRKİYESİZ BİR TURİZM SEZONU, AKDENİZ'DE MÜMKÜN DEĞİL'
- DEPREMDE AİLESİNİ VE BACAĞINI KAYBEDEN KÜÇÜK KIZIN ÇİZDİĞİ RESİMDEKİ PROTEZ BACAK DETAYI DUYGULANDIRDI
- BAŞKAN KIVANÇ: "CEYHAN-YUMURTALIK ENERJİ KORİDORUNUN GÜÇLENMESİ, ADANA’YI ÖNEMLİ BİR AKTÖR HALİNE GETİREBİLİR"
- ELLERİNDEKİ OYUNCAK SİLAHLA 11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ÖNÜNÜ KESEN 3 AKRANI PARA İSTEDİ
- OSMANİYE’DE ŞOFÖRLERİN ZORLU NÖBETİ: 12 GÜNDÜR YÜKLER BOŞALTILMADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































