Bugün 18 Eylül 2025 Perşembe
  • Antalya35 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4870.577
    %0.31
  • Dolar
    41.3166
    %0.07
  • Euro
    49.0285
    %0.40

Video Galeri

8 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan sürücüye 22,5 yıl hapis istemi
Antalya’da, 11 ay önce 8 yaşındaki çocuğun ölümüne, 63 yaşındaki babaannenin yaralanmasına neden olan alkollü olduğu iddia edilen sürücünün 22,5 yıla kadar hapsi istendi.
25 Kasım 2017 tarihinde ilkokul öğrencisi 8 yaşındaki Özgü İzem Ahırlı, akşam saatlerinde 63 yaşındaki babaannesi Gülşen Ekinak ile çıktığı gezmeden dönerken Işıklar Atatürk Caddesi'ndeki yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isterken İlhami Y.'nin kullandığı otomobil çarptı. İlhami Y., ambulans gelmesini beklemeden Özgü İzem Ahırlı'yı otomobiline alarak hizmetli olarak çalıştığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ağır yaralı olan Özgü İzem, yolda hayatını kaybetti. Babaanne Gülşen Ekinak ise kazada yaralandı. 
 
Kazadan sonra gözaltına alınan ve 0.86 promil alkollü olduğu belirlenen İlhami Y. tutuklandı. İlhami Y., Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen 4'üncü duruşmaya, Özgü İzem Ahırlı'nın anne ve babasının avukatı ile tutuksuz sanık İlhami Y. ve avukatı katıldı. Mahkemede, Adli Tıp Kurumu Trafik İhtisas Dairesi tarafından gönderilen rapor okundu. Raporun sonuç bölümünde sanık sürücü İlhami Y.'nin alt düzey tali derecede, müşteki yaya Gülşen Ekinak'ın ise asli derecede kusurlu olduğu bildirildi. 
20 Ekim 2018 Cumartesi 11:04
İzlenme: 1222
DİĞER VİDEOLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim