

ADANA’DA ALTYAPI İSYANI: ESNAF GÖLE DÖNEN SOKAKTA OLTA ATTI
Adana'da yağmur sonrası göle dönen bir sokakta esnaflık yapan genç altyapı sorununa dikkat çekmek için su birikintisine olta attı.
Adana'da zaman zaman etkili olan yağışlı hava olumsuzlukları da ortaya çıkarıyor. Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi 13302 Sokak'ta yağmurlarla birlikte suyla doluyor. Sokakta esnaflık yapan Hüseyin Akad (24), her yağmur sonrası aynı manzaranın oluştuğunu ileri sürerek suyun tahliye edilmesine rağmen kalıcı bir çözüm üretilmediğini söyledi. Akad, oluşan su birikintileri nedeniyle hem esnafın hem de mahalle sakinlerinin mağdur olduğunu belirterek oltalı eylemle dikkat çekti.
"Belediye suyu çekip gidiyor, her yağmurda göle dönüyor"
Esnaf Hüseyin Akad, "Her yağmur yağdığı zaman dükkanım içerisi resmen su altında kalıyor. İnsanlar mağdur oluyor, çocuklar sürekli suyun içerisine girmek zorunda kalıyor, araçlar bozuluyor. Belediyelere sürekli şikayette bulunuyorum. Suyu çekip gidiyorlar, her yağmur yağdığında aynı şekilde mağdur oluyoruz" dedi.
"Balık tutarak tepki gösterdi"
Akad, sesini duyurmak için dikkat çekici bir yöntem seçtiğini belirterek, "En son çare bende oltamı aldım bir balık tutayım dedim. Tabi balık çıkmayacağını biliyorum. Gelip bir el atarlar diye tepki göstermek istedim" şeklinde konuştu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OSMANİYE MERKEZLİ ‘GÖLGE AĞI’ OPERASYONUNDA 10 TELEFON DOLANDIRICISI TUTUKLANDI
- İSKENDERUN’DA 5 AYRI SUÇTAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
- İSKENDERUN’DA JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU
- HUZUREVİNDE MEYVE BIÇAKLI KATLİAMDA ÖLEN 3 KİŞİ İÇİN 3 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
- SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖNCELİKLİ KREŞ VE ANAOKULU PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































