

ADANA’DA BUNALTICI SICAKLAR DEVAM EDECEK: HİSSEDİLEN SICAKLIK 43 DERECEYİ BULACAK
Meteoroloji verilerine göre Adana'da hafta boyunca hava sıcaklığı 35-37 derece arasında seyredecek. Ancak yüksek nemin etkisiyle hissedilen sıcaklığın 42-43 dereceye kadar çıkması bekleniyor.
Tahminlere göre bugün ve yarın kentte hava sıcaklığı 37 derece olacak. Cuma gününe kadar termometrelerin 36 dereceyi göstermesi beklenirken, cumartesi günü sıcaklık 35 dereceye düşecek. Pazar günü ise hava sıcaklığının yeniden 36 dereceye yükseleceği tahmin ediliyor.
Uzmanlar, hava sıcaklığının 36 derece civarında seyretmesine rağmen yüksek nem nedeniyle bunaltıcı havanın etkisini artıracağını belirtiyor. Nem oranının yükselmesiyle hissedilen sıcaklığın 42-43 dereceye ulaşması beklenirken, özellikle kronik rahatsızlığı bulunanlar, yaşlılar ve çocukların günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları öneriliyor.
Yetkililer, vatandaşların bol sıvı tüketmeleri, doğrudan güneş ışığına maruz kalmamaları ve sıcak çarpmasına karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KAN DONDURAN KAZA: ÇARPTIĞI YARALILARI OTOMOBİLİYLE EZEREK KAÇTI
- DÜĞÜNDE ÇIKAN YANGINA ALDIRIŞ ETMEDEN HALAYA DEVAM ETTİLER
- OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETLİNİN HAVADA TAKLA ATTIĞI ANLAR KAMERADA
- YAŞLI ÇİFTİN ALEVLERE TESLİM OLAN 40 YILLIK EVLERİNDEN GERİYE CAMI RENKLENDİREN ÇİÇEKLERİ KALDI
- BAKIRINI ÇIKARMAK İÇİN KABLOLARI YAKARKEN, TRAFOYU YAKIYORDU.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































