

Adana’da Fırtına Okulun Çatısını Uçurdu
Adana'nın Kozan ilçesinde sabah saatlerinde etkisini göstermeye başlayan ve giderek artan fırtına nedeniyle bir okulun çatısı uçtu.
Edinilen bilgiye göre, Mahmutlu Mahallesi Kadirli Caddesi üzerinde bulunan Kozan Ortaokulu'nun çatısının bir bölümü şiddetli fırtınaya dayanamayarak uçtu. Okulun çatısının uçtuğunu fark eden vatandaşlar hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri yaya ve araçlara zarar gelmemesi için yolu trafiğe kapattılar. Belediye görevlileri ise bölgede tedbir amaçlı çalışmalarına başladılar.
Okulun çatısının uçtuğunu gören ve ekiplere haber veren Ferhat Aşan adlı vatandaş, "Kozan Ortaokulu karşısında ikamet ediyoruz. Yaklaşık yarım saat kırk beş dakika önce bir çatırdı ve çinko sesi duyduk. Çinkoları aşağıda ararken araçlara zarar gelmesini önlemek için daha sonra kalabalığın olduğunu duyduğumuzda gördüğünüz gibi orta okulun çatısının havalandığını gördük. Daha sonra ekiplere bilgi verdik. Gördüğünüz gibi ekip arkadaşlar yolu trafiğe kapatıyorlar. Okul müdürü ve okul çalışanları da geldiler" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 'TÜRKİYESİZ BİR TURİZM SEZONU, AKDENİZ'DE MÜMKÜN DEĞİL'
- TELEFON ALIŞVERİŞİNDEN KALAN 24 BİN TL ALACAKLARINI ALMAYA GİDEN KARDEŞLER MERMİLERİN HEDEFİ OLDU
- TEL ÖRGÜYE SIKIŞIP, MAHSUR KALAN KİRPİ KURTARILDI
- OSMANİYE’DE ÖĞRENCİLERE SICAK ÇORBA İKRAMI
- OSMANİYE’DE ŞOFÖRLERİN ZORLU NÖBETİ: 12 GÜNDÜR YÜKLER BOŞALTILMADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































