

Adana’da İçme Suyu Yüzde 20 Ucuzluyor
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, seçimden sonra ilk icraatının içme suyu fiyatlarında yüzde 20 indirim sağlamak olacağını duyurdu.
5 yıllık hizmet döneminde içme suyu tarifelerinde yüzde 30'luk indirim yaptıklarını vurgulayan Sözlü, Adana'nın ülke genelinde en ucuz içme suyu tüketen illerin başında yer almaya devam edeceğini belirtti.
Hizmet döneminde Adana genelinde bin 917 kilometre içme suyu şebekesi tesis eden, 218 mahalleye kaliteli içme suyunu sağladıklarını belirten Sözlü, "Adanalıların desteğiyle göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana içme suyunda yüzde 30'luk indirim gerçekleştirdik. Türkiye'nin ilk 12 büyükşehir belediyesi arasında Adana Su ve Kanalizasyon İşleri olarak en ucuz suyu halkımıza sunuyoruz. Allah'ın izni, halkımızın desteğiyle 31 Mart Yerel Seçimleri'nde de Cumhur İttifakı olarak güven tazeleyeceğiz" dedi.
Sözlü, şehit yakınları ve gazilerin içme suyunu ücretsiz tüketmeye devam edeceğini, engelli vatandaşların da içme suyu faturalarını yüzde 50 indirimli ödemeyi sürdüreceğini sözlerine ekledi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- AGİDER GAZETECİLERLE BULUŞTU
- MİRAN’DAN TABAN AYLIĞA SEYYANEN ZAM ÇAĞRISI
- ERAY KORKMAZ: "ŞAMPİYONLUK İÇİN KURULMUŞ BİR TAKIMIZ VE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"
- TRAFİK POLİSİNİ GÖRÜNCE MOTOSİKLETİ BIRAKIP KAÇTI
- ANTALYA’DA FİLM GİBİ GASP: "OPERASYON" SÜSÜ VERİP 4 MİLYON DOLAR DEĞERİNDEKİ KRİPTO VARLIKLARI GASP ETTİLER
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































