Bugün 04 Mayıs 2025 Pazar
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4016.841
    %0.00
  • Dolar
    38.5383
    %0.00
  • Euro
    43.6193
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti’den Muhtarlara Yemek
20 Ekim 2018 Cumartesi 09:48

Ak Parti’den Muhtarlara Yemek

Selendi AK Parti Teşkilatı 19 Ekim Günü Muhtarlar Günü nedeniyle Selendili muhtarlar onuruna yemek düzenledi.

Selendi AK Parti Teşkilatı 19 Ekim Günü Muhtarlar Günü nedeniyle Selendili muhtarlar onuruna yemek düzenledi.

Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarlar onuruna verilen yemek Adnan Menderes caddesinde bulunan Ekim Kardeşler yemek salonunda gerçekleşti. İlçe merkez ve mahalle muhtarların katılımıyla gerçekleşen yemekte konuşan AK Parti ilçe Başkanı Şeref Kaçar, "Muhtarlarımız vatandaşların devletle olan ilişkisinde önemli bir görev üstleniyorlar. Devletin gözü ve kulağı sizlersiniz. Muhtarlarımız milleti devlete, devleti de millete karşı önemli bir görevi üstleniyoresunuz. Kendi güçleriniz ve emekleriniz ile seçildikleriniz mahallelerde vatandaşların her türlü işleri ile uğraşıyorsunuz sizlerin ne kadar önemli bir iş yaptığını gösteriyor" dedi.

Selendi Muhtarlar Derneği Başkanı olan Çamlıca Mahalle Muhtarı Bünyamin Demir ise, "Muhtarlık süremizce ilk defa ilçemizde bizlerin hatırlandığımızı gördük. AK Parti İlçe Başkanına teşekkür ediyoruz bizleri onurlandırdı. Hatırlanmak güzel bir duygu." dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kaçar, günün anısına muhtarlara birer hediye verdi. Yemek programına AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kaçar ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Ziya Akcan, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda muhtar katıldı.

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim