Bugün 15 Ekim 2026 Perşembe
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6598.73
    %1.43
  • Dolar
    49.4119
    %0.01
  • Euro
    55.5618
    %0.69
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKDENİZ’DE PEŞ PEŞE HORTUMLAR ÇIKTI
15 Ekim 2026 Perşembe 13:33

AKDENİZ’DE PEŞ PEŞE HORTUMLAR ÇIKTI

Mersin'de gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken, Akdeniz'de Erdemli ve Silifke ilçeleri arasında görülen hortumlar dikkat çekti.

Mersin'de gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken, Akdeniz'de Erdemli ve Silifke ilçeleri arasında görülen hortumlar dikkat çekti.

Meteoroloji'nin uyardığı yağışlı hava Mersin genelinde etkisini sürdürüyor. Gece ve gündüz gök gürültülü sağanak yağışların devam ettiği 321 kilometre Akdeniz'e kıyısı olan kentte hortumlar da oluşmaya devam ediyor. Dün çift hortumun birlikte görüldüğü deniz üzerinde bugün peş peşe 3 farklı hortum oluştu. Erdemli ilçesi ile Kızkalesi Mahallesi arasında yarım saat arayla 2 hortum görülürken, Silifke ilçesi Susanoğlu Mahallesi'nden izlenebilen bir hortum dikkat çekti. Silifke açıklarında görülen hortumun büyüklüğü ise görüntülere yansıdı.

Yağışlı havanın devam ettiği bölge genelinde vatandaşların su taşkınlarına karşı da dikkatli olunması istendi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 75 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim