Bugün 05 Temmuz 2025 Cumartesi
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4274.454
    %0.00
  • Dolar
    39.813
    %0.03
  • Euro
    46.9041
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akseki’de Aşağıaşıklar’ın su sorunu çözüldü
28 Nisan 2020 Salı 11:43

Akseki’de Aşağıaşıklar’ın su sorunu çözüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki'de basınç düşüklüğü yaşanan Aşağıaşıklar Mahallesinin içme suyu isale hattını yeniledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki'de basınç düşüklüğü yaşanan Aşağıaşıklar Mahallesinin içme suyu isale hattını yeniledi.

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Akseki ilçesi Aşağıaşıklar Mahallesinde vatandaşların su basıncında düşüklük yaşandığı şikayeti üzerine çalışma başlattı. Kaynaktan mahalleye su taşıyan isale boru hattında tespit çalışması yapan saha ekipleri çeşitli noktalarda mineral birikmesine bağlı tıkanmalar olduğunu belirledi. 15 ayrı noktada çalışma yapan ASAT, hattı yenileyerek daralmaları giderdi. Yapılan çalışmanın ardından Aşağıaşıklar Mahallesinde içme suyu hizmetinin sorunsuz olarak devam etmesi sağlandı.

İbradı ilçesi Ormana Mahallesinde de Bildere sulama havuzunun temizliği gerçekleştirildi. Ormana Mahallesinde vatandaşların tarım alanlarını ve bahçelerini sulamakta kullandığı havuzun yaz öncesi temizlik ve bakımı yapıldı. Yosun, çamur ve çöp birikintileri ekiplerin yoğun gayreti ile temizlendikten sonra yeniden doldurularak temiz şekilde kullanıma hazır hale getirilen havuz Ormana halkının hizmetine sunuldu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 802 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim