Bugün 28 Aralık 2025 Pazar
  • Antalya7 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6251.616
    %0.00
  • Dolar
    42.8797
    %0.00
  • Euro
    50.4894
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alanya Belediyesinden kırsal bölgelere asfaltlama çalışması
17 Ağustos 2022 Çarşamba 17:18

Alanya Belediyesinden kırsal bölgelere asfaltlama çalışması

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ulaşım konforunu arttırmak için asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ulaşım konforunu arttırmak için asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Süleymanlar Mahallesinde 5 kilometre yolun asfaltını yapan ekipler, Dere Mahallesi Çukuryurt Mevkii'nde 4 kilometre yolu asfalta buluşturdu. Mahmutseydi Mahallesi'nde ise asfalt hazırlığı devam ediyor.

SIRADA MAHMUTSEYDİ VE BATI YAYLA YOLLARI VAR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, devam eden asfaltlama çalışmalarıyla ilgili, " Kırsal ve yayla yollarımızda başlattığımız asfalt ve yol düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın kaliteli ve güvenli yollarda ulaşım yapabilmeleri için ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Şu an Dere Çukuryurt'ta daha önce 4 kilometresini asfaltladığımız mahalle yolunun devamında 4 kilometre daha asfalt gerçekleştirdik. Ekiplerimiz Mahmutseydi ve Söbüçimen yayla yollarında ise çalışmalara kısa sürede başlayacaklar. Kısmet olursa önümüzdeki haftalarda batı yayla yollarımızı da konforlu hale getirmiş olacağız" dedi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 2033 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim